2777
2789

بروحتما عزیزم.ماسک ودستکش بزن

منم عفونت شدید دارم مجبورم فردا پس فردا بعد سه ماه برم بیرون 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عزیزم چرا نری . مامان منم مشکل کلیه اش رو هی امروز و فردا کرد به خاطر کرونا ، وقتی رفت دکتر دکتر کلی دعواش کرده بود که چه معنی داره نیومدی ، تازه درمانگاه رفته بود و می گفت همه چی مدام در حال ضدعفونی بود

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

منم باردارم فردا وقت دکتر دارم و میرم از وقتی کرونا هس من هزار بار دکتر رفتم با رعایت نکات بهداشتی... برو ولی مواطب باش

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
برو عزیزم چرا نری . مامان منم مشکل کلیه اش رو هی امروز و فردا کرد به خاطر کرونا ، وقتی رفت دکتر دکتر ...

اخه من بوشهرم اینجا خیلی زیاد شده برا همین میترسم وضعیت قرمزه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مردم میرن تفریگاه و بوستان 

من سه ماه بیشتره خودمو قرنطینه کردم  ازدندون دردو عفونت خودمو ضجر دادم نرفتم حتی دکتر

مردم راحت مسافرت رفتن اینور رفتن اونور هیچیشونم نشد فقط . توخونه موندنو ماکشیدیم  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من نمونه برداری هم مجبور شدم رفتم .حتما ماسک بزن الکل ببر برای دستات وقتی هم برگشتی تمام لباسهاتو عو ...

خوب شد گفتی من الکلو فراموش کرده بودم   

من نمونه برداری هم مجبور شدم رفتم .حتما ماسک بزن الکل ببر برای دستات وقتی هم برگشتی تمام لباسهاتو عو ...

الکل به دست بخوره جذب پوست نمیشه، برا جنین خطر نداره؟ 

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰