2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه یا حق طلاق یا مهریه

1899 بازدید | 50 پست

سلام خانما، 

میشه راهنمایی کنید چی جوابشو بدم

خاستگارم میگه اگه حق طلاق حق حضانت بچه میخوای نباید هیچی مهریه بخوای، 

اگر هم این حقوقو نخوای فقط میتونم ۱۴ تا سکه مهرت کنم با نهایتا نیم دانگ از خونه آیندم🤨

والا من میدونم مهریه هیچ تضمینی برای خوش بختی نیست ولی احساس میکنم داره زرنگ بازی درمیاره درصورتیکه هم خودش هم‌باباش وضع مالیشون خوبه

درضمن تو شهرما رسمه کل جهزیه با خانواده دختره و ازونطرف از خونه پدر داماد و خود داماد یا حتی یه تکه زمین و سکه مهر دخترا میکنن، ایشون یباره اومده میگه هیچی،

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سفتو سخت مرفته همین اولی

اون اگه دوست داشته باسه همون اول زرتی حرف حق طلاقو حضانت بچه رو نمیزنه والا شوهره من به تنها چیزی ک فک نمیکرد همینا بود از اول زندگی به فکر اخرش نبود😊

اگه فکر میکنی بچه زرنگه ولش کن بعدا هم اذیت میکنع ، بیشتر باهاش حرف بزن ببین دیدش به زندگی و همسر چیه ، ازش سوال بپرس ببین تو همه موضوعات انقد زرنگ بازی درمیاره ؟خودتو بدبخت نکنی

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐

از نظر من معقول میگه ....به جای ایشونم فکر کن ...فکر کن برادر خودت میخواد زن بگیره هم خق طلاق میخواد هم مهر خوب ...یکم جای ترس داره یا نه ؟؟گرچه از دید من حق طبیعی یک خانوم هست جفتش اما چه کنیم با قانونی که داریم میتونه حس بد را ایجاد کنه