2777
2789
عنوان

تایپیک دخترم اومد چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 36 پست
اخه نه میومد جواب بده  ی سری هام میگفتن دخترخارجیه  و اینکه اسی میگفت 1ونیم سالشه درصورت ...

شمع روی کیک ۵ تا بود،از اونور تو یه سری عکسا بزرگ بود یه جا پستونک دهنش،اره به یکونیم ساله نمیخورد،ولی مطمئنید دروغ بود؟

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فهمیدید دروغه؟

منم داشتم میخوندم گفتن عکسا به بچه ۳ چهار ساله میخوره ی نفرم گفت این عکسا مال یه پیج اینستاس که قفله

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
جدی میگی؟! 😳

حالا دختر ترامپ نبود که😂شوخی میکنم

ولی چاخان بود عکسا خارجی بود از تو اینستا هپلی هپو‌شده بود😁

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اره میگفتن عکسش تو اینستا هست

دختر ترامپ؟ترامپ که دختراش بزرگن

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
شمع روی کیک ۵ تا بود،از اونور تو یه سری عکسا بزرگ بود یه جا پستونک دهنش،اره به یکونیم ساله نمیخورد،و ...

نمیدونم والا اخه اسی یهو غیب شد سرهمون بهش شک کردن

رسیدن بهش آرزومه.... 
اخه چرا انقد دروغ ميگن  من موندم هدفشون چيه😒

منو باش چقدر ذوق کارشو داشتم

نمیدونم والا اخه اسی یهو غیب شد سرهمون بهش شک کردن

چی بگم،استارترش بودش قبلا هم تو سایت

چ مرضی داشت دروغ بگه

من خیلی خوشحال شده بودم بابت کارش😔