2777
2789
من از آذر اقدامم با همین ماه اگه بار دار باشم5ماه اقدامم هیچ داروییم مصرف نکردم قبل اقدامم پریودام م ...

ااااخی چه شبیه منی تو. منم 4 ماه اقدام بودم. دو ماه اخر اقدامم نا منظم شد. حتی یه ماهش فقط دو روز عادت بودم. خب 100 در 100 بارداری. مبارکت باشه. فردا برو ازمایشگاه. نترس بارداری. حتما جواب آزمایشتو تو این تایپیک بگو منم لایک کن بخونم خوشحال میشم😍

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
ااااخی چه شبیه منی تو. منم 4 ماه اقدام بودم. دو ماه اخر اقدامم نا منظم شد. حتی یه ماهش فقط دو روز عا ...

ایشالا ببینیم چی میشه که هستیم یانه 😊تو بی بیت سره چن هفته مثبت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ببینیم چی میشه که هستیم یانه 😊تو بی بیت سره چن هفته مثبت شد

من فردای موعدم زدم مثبت شد. البته غروب زدم هاله انداخت. دو روز بعد ناشتا زدم پررنگ شد

من فردای موعدم زدم مثبت شد. البته غروب زدم هاله انداخت. دو روز بعد ناشتا زدم پررنگ شد

ایشالا که به سلام نینیتو بغل کنی یه نی نی سالم صالح😊من فقط میترسم برم میگم 5هفته هنوز هاله نکنه باردار نباشم برم ضایع بشم😂

ایشالا که به سلام نینیتو بغل کنی یه نی نی سالم صالح😊من فقط میترسم برم میگم 5هفته هنوز هاله نکنه بار ...

مرسی از دعای قشنگت . نه بابا. دیگه یکماهته. ازمایش حتما نشون میده

میگم الان 5هفته اگه هستم چرا پس هالس به آقام گفتن فردا تو بزار ببینم برا توهم هاله میندازه😂😂😂

😅😅😅.. خب تو هورمونات پایینه ظاهرا. همه مثل هم نیستن که

آقامم زد مثبت شد😂😂😂مدیکور 

وا😂😂😈😈😈دکتر بره حتما شوهرت. چون میگن وقتی مردها بزنن مثبت بشه نشونه ی یه بیماری بود یادم نیست اسمشو. حتما پیگیری کن