2777
2789

منم چند وقت پیش راجع بهش تاپیک زدم هیچکس جواب درست نداد بهم😔😔😔

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقت پیش راجع بهش تاپیک زدم هیچکس جواب درست نداد بهم😔😔😔

اتاق خصوصی میخوای؟

من زنگ زدم گفت همون روز بیا. ولی قبلا یادمه از۱ماه جلوتر رزرو میکردن

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
😕😕😕باید عنوانش رو میزد مادرشوهرم منو زد تا همه بیان جواب بدن

اره😁😁😁😁😁 خواستی برو تاپیک منو بخون ولی فکر نکنم چیز به درد بخوری توش باشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اتاق خصوصی میخوای؟ من زنگ زدم گفت همون روز بیا. ولی قبلا یادمه از۱ماه جلوتر رزرو میکردن

آره ولی یه دکتر  خوب پیدا کردم احتمالا برم یه بیمارستان دیگه 

من پمج سال پیش زایمان کردم

اتاق خصوصی نگرفتم

چون میگفتن پرستارای بخش زایمان زیاد اونجا سر نمیرنن اگه پیش بقیه باشی بهتره

بعد اینکه بخش نوزاداهام اونجاس

گفتن خصوصی نیازی نیست

اتاقاشم ک دو نفره س زیاد شلوغ نیست.

اگرم اتاق میخوای عمون روز ک میری برای زایمان شوهرت دنبال کاراش میره دیگه.

هزینه هم ک ما نیروهای مسلح بودیم رایگان بود 

البته خصوصی هزینه جدا داره

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
من پمج سال پیش زایمان کردم اتاق خصوصی نگرفتم چون میگفتن پرستارای بخش زایمان زیاد اونجا سر نمیرنن ا ...

آره ولی قبلا شنیده بودم برا اتاق خصوصی از۱ماه جلوتر باید رزرو کنی.

راضی بودی شما از رسیدگیشون؟ طبیعی بودی؟

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
آره ولی قبلا شنیده بودم برا اتاق خصوصی از۱ماه جلوتر باید رزرو کنی. راضی بودی شما از رسیدگیشون؟ طبیع ...

من قرار بود طبیعی باشم ک بچم پی پی کرد و سریع سزارین شدم.

آره خوب بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین