سلام تاحالا شده خودتون برین شهرک صنعتی ی کارگاه ک مبل میسازن مستقیم از اونجا بخرین؟ قیمت بابیرون چقد متفاوت هس؟ برنامه دیوار ک قیمتاشون رو خیلی پایین زدن
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
مبل ال اگه میخوایی شهرک صنعتی چند مدل خشگل داشتن اونموقع ک من رفتم میگفت سه میلیون و خورده ای تو باز ...
ممنونم عزیزم از راهنمایت
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
خب هست ولی یه آدم سر و زبون دار ببرید بیشتر هم تخفیف میده. سرویس خواب هم از اونجا خریدم ۱۳۰۰ یه تو ...
مرسی مهربون وقت گذاشتی
طرفای چهارراه خیرات یه روز بیا وصال و شهرک صنعتی و عادل آباد هر سه تا رو بگرد بعد تصمیم بگیر
ممنونم عزیزم. حتما همین کارو میکنم
ضمنا عزیزم ببخشید خیلی معذرت میخوام حمل بر بی ادبی نشه، ولی مغازه دارای شیراز اگه ببینن کسی لهجه داره یا از تیپش مشخصه شهرستانیه باهاش دوبله سوبله حساب میکنن، موقع خرید اصلا خودتونو مظلوم نشون ندین و حسابی چونه بزنید