اقا من بعد مدتها اومدم هی میخام تاپیک بزنم تا صبح😂دوقلو دارها کیان بیاین جمع باشیم من دوقلوهام همسانن یه ساک و یه جفت خیلی استرس دارم چند هفته زایمان کردین
کاربر جدید نیستم ماریو ۱۹۹۹ م همونکه جغد صورتی پروفش بود😂😂😂😂😂برا سلامت اومدن دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جانم ماشالااا😍😍البته کی یادشه ۱۹ سال پیش چند هفته اومدن😂😂
منم دوقلو دووس😍😍
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
عموم دو قلو هم سان داره 32 هفته کیسه اب پاره شد اومدن یکیشون 1700 بود یکی 2200 . اون ریزتره زردیش بیشتر بود یه کم اذیتشون کرد اکه یادم باشه دو سه روزم تو دستگاه بودن.الان 16سالشونه.
ای جانم ماشالا ۳۲ هفته چ درشتم بودن😍خدا حفظشوم کنه
درشت نبودن که خیلی ریز بودن ادم میترسید دست بهشون بزنه.عمم هم دوقلو داره وقتی زایمان کرده دیده یه ور شکمش هنوز بالاس بعد گفتن عه یکی دیه اون تو😂😂😂😂😂 الان 35 سالشونه