2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=175436354]خیلی دزده پولو میگیره قول میده بحون بچه هاش سر۱۵ روز انجام میشه بعد دیگه از روز۱۵ جواب نمیده  ..

۰۹۰۲۲۸۷۶۳۶۷ اینم موبایلشه  بنام ناصر زمانی پور هم کارت بانکیشه عوضی 

سلام دوستانی که مشکل دارند گرفتارن دعانویس فقط ایشون خود معجزه یت توکمترین زمان به محض قلم زدن تمام کاراش نتیجه میده کارش حرف نداره معرکه ست بی برو برگرد بدون رد خور اینقد انسان شریفیه و نفسش حق مشکلتون حل شد برای اموات منم فاتحه بفرستید اینم شمارشه 09104623440

دوستان کاره این عالیه دعانویس کاره منو حل کرد خیلی جاها رفتم ولی هیچ نتیجه ایی ندیدم ولی یه نفرو پیدا کردم حتی به دوستام معرفی کردم نتیجه دیدن کارش درسته گفتم منم شمارشو بخش کنم ک مردم مثل من مشکلشون حل بشه شمارشو میزارم ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ بهش پیام بدین