2777
2789

میخام به بابام بگم بعد امتحانات میخام برم سرکار پیش یه زنی عکاسی چجوری بگم‌نه نیاره یا جیکار براش بکنم 

عکاس کرمان    _mhdyekazemi پیج اینستا جهت هماهنگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هرموقه از بابام چیزی میخام دوتا دستامو میگیرم جلو با خنده یا ی قیافه نامعلوم میرم پیشش بعد لبولوچمو اویزون میکنم با صدای لوسی و با لکنت حرفمو میزنم ن نمیاره🤣

یموقه هاییم میشینم نگاش میکنم نیشمو وا میکنم تااخر خودش میگ چیه چی میخای 

کاری نداره بچه خوبی باش تااون موقع شیطونی نکن حرف گوش باش....چابلوسی کن اومدخونه لباساشوبگیر..چایی براش بیار. یکم لوس بازی دربیاربگوووقربون بابای مهربونم شونه هاشوبمال...صدات کردبگوووجانم بابا😍

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
من مواقع لزوم ب بابام میگفتم من دارو ندارتم ناراحتم نکن اونم قانع میشد😐چ پرو بودم خوبه خواهر برادرم ...

واعی ج مهربون😂

اول برو بشین 

یکم باهش حرف بزن 

بعد یکم خودتو لوس در حد بوس و بغل

بعد بگو میشه برم بعد امتحان کلا نیام خونه دیگ 

بعد تو چشمات اشک جمع بشه بگو خسته خسته خسته 

اوق خودم حالم بهم خورد

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
والا من هرموقه از بابام چیزی میخام دوتا دستامو میگیرم جلو با خنده یا ی قیافه نامعلوم میرم پیشش بعد ل ...

من این کارا رو کنم براش نمیذاره کار به گفتن درخواستم بکشه😂

از این لوس بازیا خوشش نمیاد..پا میشه محلو ترک میکنه🤣🤣

والا من هرموقه از بابام چیزی میخام دوتا دستامو میگیرم جلو با خنده یا ی قیافه نامعلوم میرم پیشش بعد ل ...

😂😂😂امتحان میکنم

وااااای مورد اخری خیلیییی خوبه منم اکثرا انجام میدادم اونم میگف چقد میخوای؟😂حیف متاهل ک شدم اصلا روم نیس تو چشاش نگا کنم دیگ نمیدونم چرا

کاری نداره بچه خوبی باش تااون موقع شیطونی نکن حرف گوش باش....چابلوسی کن اومدخونه لباساشوبگیر..چایی ب ...

من‌همیشه همینکارو میکنم