2777
2789
عنوان

بابام همیشه زنگ میزنم میگه پول بده😣

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 40 پست
اون به همه زنگ میزنم مثلا به من زنگ میزنم میگه ۵۰تومن بده به مامان میگه ۴۰تومن داری به بابام بزرگم ه ...

خب تا ابد ک نمی تونی جوابشو ندی -محض رضای خدا بهش بده 

و دعا کن ک دیگه بهت رو نزنه 

🍒🍹
خوب چی بگیم اخه پدری هم نکرده برات که بگم بخاطر زحمتاظ جبران کن ، ولی به هر حال اگه وضعت خوبه و میتو ...

من بیشتر برام سواله تو زندان کسی پول لازمش میشه خوب چرا زندان به کار نمیکنه خودشو؟؟؟؟

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم که پدرت چه جوریه  مامانتم درک میکنم مامان منم مثل ماملن تو با تفاوت این که ما هنوز ...

من احساس میکنم واسه اعتیادش میخواد بخاطر همی نمیدم بعدم هر هفته آخه من از کجا بیارم بهش بدم اگه خودم شاغل بودم حتما میدادم شوهر یه مقدار پول میده واسه خرجی خونه نمیشه کم کنم ازش چون می‌فهمه چندباری گفتم واسه بابام چیزیم نمیگه ولی خودم خیلی خجالتم میشه

یعنی چی ددی شوگر؟؟

يعني خرج زن جون ميكنه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چی بگم والا اگر دوست نداری نده، تقصیر تو نیست که اون معتاده، مسیولیت اشتباهات اون با تو نیست

آره منم همینو میگم

ببین به پدرت خوبه که کمک کنی ولی با پول نه چون پدر شما معتاده و فرد معتاد ببخشید اینو میگم ولی تامس ...

آره منم همچین فکری میکنم بخاطر همینم نمیدم وگرنه خورد و خوراک که با زندانه چی لازم داره تو زندان واقعا نمیدونم

من احساس میکنم واسه اعتیادش میخواد بخاطر همی نمیدم بعدم هر هفته آخه من از کجا بیارم بهش بدم اگه خودم ...

نباید از خرجی خونت کم کنی و بدی به اون 

توی زندان خیلی راحت مواد میخرن و میکشن عزیزم فکر نکن که تو زندان نیستش

ماشالا چنان پدری دارم که قشنگ ی ادم معتاد و همه چی رو فهمیدم و یاد گرفتم 

من راضیم سر پدرمو ببرم ولی پول ندم که بره مواد بکشه  کار تو هم اشتباه که داری پول میدی بهش&nbs ...

چیکار کنم می‌ره به همه میگه نیلا داره و به من نمی‌ده

من الان خیلی وقته جوابشو نمیدم

مطمنم واسه موادش میخواد

چیکار کنم می‌ره به همه میگه نیلا داره و به من نمی‌ده من الان خیلی وقته جوابشو نمیدم مطمنم واسه موا ...

خب بره بگه چرا برات مهمه؟؟؟

همون بقیه ای که بهت گفتن چرا پول نمیدی شماره حسابشو بده بگو بیا پول موادشو بده بکشه بخدا اگه بدن 

عزیزززم مسدود نکن  من هم بابام معتادهه  ولی خیلی مهربون و حساس و زود رنج  هواشو دا ...

کمکش کنم که بره مواد بکشه اون وقتی که ما پول لازم داشتیم کجا بود اون وقت که عید بود من بیاد فک و فامیل لباسم نو میکردن تنم و خار وخفیف میشدم کجا بود الان که می‌فهمه پول دارم نمی‌خوام بابا بشه برام....یک عمر  حسرت یه جمع سه نفره میفهمی یعنی چی

چرا از خانواده پدریت مثل عمو و عمه پول نمیگیره؟

از همه میگیره یه مقداریم میگه که کسی روش نشه بگه ندارم تا بتونه از همه بگیره

خب بره بگه چرا برات مهمه؟؟؟ همون بقیه ای که بهت گفتن چرا پول نمیدی شماره حسابشو بده بگو بیا پول موا ...

نمیدونم  😔 آره واقعا