2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی بدون علائم؟؟چندوقتشه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

چندوقتشه؟

اسهال بدون علائم از خورد وخوراکه..

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
پسر من چند وقت پیش اسهال داشت کم من نبردم دکتر بعدش خونی شد آز داد روده ش عفونت کرده بود آنتی بیوتیک ...

چند وقت اسهال بود؟من دو روز پیش دیگه بردم دکتر بعد ده روز دارو نداد بازهم ..

گفت ده روز دیگه هم واستا...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
۲۳ماهشه یعنی نه تب داره که ویروسی باشه نه استفراغ که مسمومیت باشه فقط اسهاله  شماعلائم انگل وت ...

گفتم چیکار کن ماست یع قاشق پودربلوط قاطی کن بهش بده خوب میشه

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
۵روزه هیچ جوره خوب نمیشه  بدون هیچ علائمی نه تب نه استفراغ فقط اسهال شدید

اره بچه منم همینجوریه. از عید فطر اسهاله. دو سه روز پیش بردم دکتر هیچی نداد فقط همون زینک. 

کته ماست با یکم سیر.بده 

دوغ 

سیب زمینی کبابی یا ابپز

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند