2777
2789
عنوان

جاری رقابت جو

317 بازدید | 15 پست

بچه ها من ی مدت افسردگی شدید داشتن و شوهر من بیکاربود ن حال داشتم ب خودم و زندگیم برسم ن پول الان تحت مشاور و داروهای گیاهی یکم سرپاشدم شوهر مم ی کاربخورنمیر پیداکرده حالا دکتر گفته سرتو گرم کن و ب خودت بیشتر برس ازین وضعیت درای.جاریمونم همین بود همش دنبال پس انداز بود یاقسطاش زیاد بود نمیدونم کلا خیلی ساده میچرخید خون شم خیلی ساده بود اینم بگم توچیزای دیگه رقابت شو داشت بامن ...بماند

الان ی دفعه افتاده دنبال ب خود رسیدن و ب خونه رسیدن و همش عکساشو نشونم بده و هی پز بده و اینا اعصابم بهم ریخته خدایی ن بگم حسودی میشه اعصابم بهم میریزه میگم خو ینی چی اگ صلاح زندگیت این بود حالا چطو یهو عوض شده قبلن شدید رو بچه هامون رقابت میکرد و چیزای دیگه الان اینجور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم اینجوری میکنه ک من بچشم نیام براهمین حس رقابتم میگیره اشتباهه یعنی😐

ب چشم کی نیای ؟

ادم وقتی افسرده میشه ینی حال درونیش بده 

ینی باید خودشو حالشو خوب کنه توام ب فکر خودت باش ب بقیه چیکار داری 

خونواده شوهرم

حتما از وقتی حالت بهتر شده و دکتر رفتی حالت بهتر شده تغییر کردی و خودت متوجه نشدی حالا اونم میخواد کم نیاره به خودت برس و شاد باش اوضاعتون همیشه یه جور نمیمونه حتما بهتر میشه