2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم ۵سالشه ۱۵ کیلوعه،اصلا هیچی نمیخوره انقدرم ورجه وورجه داره،سر ناهار شام کلا دوسه قاشق میخوره 

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         

ماشاالله پسردایی من یک سالو یه ماهشه ۱۶ کیلوعه

از خواهر من که ۵ سالشه یک کیلوهم بیشتره

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
نمیدونم ولی پسر من ۲ سال  و نیم ۱۳ کیلوئه  بنظرم  واسه بچه ۴ ساله وااقعا کمه

پسر منم همین سنه ۷ ماه میشه ۱۰۰ گرمم اضافه نکرده

غذاش بد نیست ویتامینشم میدم

اما خوب خداروشکر تنش سلامت باشه کافیه

🖤 

یک کودک دختر یا پسر چهار ساله می‌تواند قد و وزنی به شکل زیر داشته باشد:

دخترها: در چهار سالگی کودکان دختر بین ۱۴ کیلو و ۶۰۰ گرم تا ۱۷ کیلو و ۵۰۰ گرم وزن و قدی در حدود ۹۸ سانتی‌متر تا ۱۰۴ سانتی‌متر و یک میلی‌متر دارند.

پسرها: در این سن کودکان پسر نیز وزنی بین ۱۵ کیلو و ۱۰۰ گرم تا ۱۷ کیلو و ۷۰۰ گرم دارند و قد آنها در حدود ۹۹ سانتی‌متر و ۶ میلی‌متر تا ۱۰۵ سانتی‌متر و ۴ میلی‌متر است