2777
2789
عنوان

برام دعا کنید حالم خوب بشه😢

635 بازدید | 54 پست

سه سال با عشقم بودیم. خیلی عاشقانه همو میخاستیم.برای هم میمردیم.خانوم پرستار بود. چندتا خواستگار رد کرده بود بخاطر من (خودش اینطور میگفت) مشکلاتی واسه ازدواج داشتیم تا اینکه اوایل ماهرمضون امسال بلاخره اقدام کردم واسه خواستگاری.قرار شد بعد ماه رمضون بریم واسه اشنایی و مقدمات کار و اینها. خیلی خوشحال بودیم که بلاخره مشکلات تموم شده. 

چند روز بعد  یکی از همکاراش میره ازش خواستگاری میکنه.  دیگه نمیدونم چی میشه و چه اتفاقاتی میفته تا این ماه رمضون تموم بشه  هممممه چیو بین ما تمام کرد و گفت میخام با اون ازدواج کنم.

من فکر نمیکردم راست بگه و اینکارو بکنه . ارتباطمون حسابی کمرنگ شده بود. تا اینکه پریروز پیام داد و گفت حلالم کن عکس و پیام و شماره و هرچی ازم داری پاک کن امشب عقد میکنم باهاش. شبش هم توی اینستا عکس دستش توی دست شوهرش با حلقه و لباس عروسی رو پست گذاشت...

من مردم...  اصلا نمیدونم چطور شد یهو  چطور انقد زود  در عرض یکماه منو ول کرد و رفت با یکی دیگه عقد کرد و محرمش شد

حالم خیلی بده  مریض شدم  نابودم  هر روز و هر ساعت گریه.

هیچوقت نمیبخشمش از ته دلم نفرینش کردم   امیدوارم یه روز خوش نبینه به حق فاطمه زهرا. الهی داغ عشقش رو دلش بمونه که بفهمه با من چی کرد💔💔💔😢😢😢

برام دعا کنید حالم خوب بشه😢😢😢😢

میتونم یه عکسامونو برای شوهرش بفرستم زندگیشو اتیش بزنم ولی خدا بهتر از من میتونه دلشو بشکنه😢😢😢

بعد چرا اسم کاربریت کویین هست مگه پسر نیستی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرینش نکن اگ میتونی ببخش خدا برات جبران میکنه مطمئن باش یکی میاد که هزاربار میگی خوب شد اون رفت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وای به حرف شیطون گوش نده زندگیشو خراب نکنی با اینکه نامردی بوده کارش ولی به هر حال ایشون که تعهدی به شما نداشته عزیزم خب هر دختری دلش میخاد انتخاب بهتری داشته باشه

براتون دعا میکنم با یه دختر عالی آشنا بشید غم تون یادتون بره❤️

انشالله حال دلت خوب بشه، سعی نکن زندگی اونو خراب کنی از کجا معلوم با اون خوشبخت میشدی، انشاالله که شما خوشبخت از اون میشی، میگذره غصه نخور

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

اخه الههههی چه نامرد بوده 

دل شکستتونو بسپارین به خدا انقد قشنگ جواب میده 

خدا به دلتون ارامش بده و یکی خیییییلی بهتر از اون وارد زندگیتون کنه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اخه الههههی چه نامرد بوده  دل شکستتونو بسپارین به خدا انقد قشنگ جواب میده  خدا به دلتون ...

ببین من استارتر نمیشناسم اما منم چن سال پیش با یه پسر آشنا شدم بعدش دیدم یه سری اخلاقای ناخوشایند داره باهاش قطع رابطه کردم الان که اسی داشت اون دخترو نفرین میکرد دقیقا یاد اون افتادم چون اونم به ناحق خیلی منو نفرین کرد 

ما که نمیدونیم شاید اون دخترخانمم دلایل خودشو داره

[QUOTE=139782822]سی سالمه    کارگاه سنگبری دارم[/QUOTE

خدا بزرگه، فکر نکن چون این دختر ولت کرده دیگه مثل پیدا نمیکنی، درسته عشق اول حس خوبی داره ولی  دلیل نمیشه که دیگه عاشق نشی، خودتو در گیر نکن مردا معمولا منطقشون بیشتره

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀