2777
2789

من ۵بار خوابه این اقا رو دیدم اینشون همکلاسی بنده هستن و اینم بگم من علاقه ای به ایشون ندارم اولین بار که خواب دیدم ایشون جلو خانوادشون استاده و میگن که منو میخوان حتی اومد دم در خونمون که باهام حرف بزنه و خانوادم مشکلی نداشتن در حالی که خانواده من خیلی سخت گیرن-دومین خواب خوابیه که خونه پدر بزرگم بودیم من داشتم شام درست میکردمدایشون یه لبتاپ بهم دادن که نگهدارم  موقعی که میخواستن برن صداشون کردم و با خجالت گفتن لبتاپتون اونم سر بزیر ازم گرفت _سومین خواب دیدم که تو یه باغی یا صحرا هستیم سر سبززز  ایشون اومدن پیشم یه گل صورتی یا قرمز بهم دادن منم گلو گرفتم و سرمو انداختم پایین و رفتمممم  _دفعه بعد دیدم مامانم یه سفره بزرگ پهن کرده که همه اومدن سر سفره به مامانم گفتم چه خبره گفت برا ازدواج تو ولیمه دادم منم خواستم جا به جا شم سر سفره دیدم پشت سرم کشیه برگشتم این اقا رو دیدم  انگار تو خواب میدونستم این اقا نامزدمه_یه بار شبی بود که قرار بود به خاستگارم جواب بدم البته اینو فاکتور میگیریم چون یکم فک کرده بودم اخه میگفتم اگه قراره به این جواب بدم پ او همه خواب دلیلش چی بود  اون نوقع هم خواب دیدم که اونم نامزد کرده ولی هر دو ناراحتیم     همین گیج شدم من اصلا به این اقا  جز خواب اخریه فک نمیکردم  چرا اینجوره  قاطی کردم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه درمورد شما باخونوادش حرف زده. شاید علاقه ای چیزی داره بهت. اخه مامانم چندین بار خواب کسی رو دید که من نه حسی بهش داشتم نه اصلافکرشو میکردم که منوبخوان. بعدازچندوقت متوجه شدیم که مادر ایشون به یکی ازهمسایه ها گفتن که میخوان ازمن خواستگاری کنن

ممکنه درمورد شما باخونوادش حرف زده. شاید علاقه ای چیزی داره بهت. اخه مامانم چندین بار خواب کسی رو دی ...

اصلا خانواده هامون بهم نمیخورن  ما یه خانواده مذهبی اونا نه وقتی اینو فهمیدم خوابه اول اومد تو فکرم که جلو خانوادش ایستاد  نمیدونمم  واقعا خسته شدم

ممکنه درمورد شما باخونوادش حرف زده. شاید علاقه ای چیزی داره بهت. اخه مامانم چندین بار خواب کسی رو دی ...

اتفاقا به نظرم اون خوابی که خانواده پسره مخالفن منطقیه چون خانواده هامون با هم خیلی فرق دارن