2777
2789
عنوان

اخه چقدر غمگین؟

127 بازدید | 17 پست

اونی ک دوسش دارم ، داره با یکی چت میکنه ک پیج فیکه خودمه ،پیجو زده بودم ک اونو ببینم ، یمدت ب بهونه استوری داره باهاش حرف میزنه ، استوری های غمگین میذارم میاد میگه دختر تو این سن چقدر ناراحتی ،برو بیرون.........غصشو میخوره ،کمکمش میکنه ، ولی منی ک دارم براش میمیرم چی؟ خودشو فهمیده نشون میده ،،،ای خدااااا این من هستم،بخدا ک منم ،چرا خودمو نمیبینی ؟چرا غصه خودمو نمیخوری؟ ،،،دلم خونه دلتنگشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه‌حرفایی ک من بهش میردم ،محبتای ک من میکرد ،چیزایی ک ب من میگفت،همه رو ب اون میگه..‌چجوری یاد من نمیفته؟؟خدایا منو نجات بده...دعا کنین خودش برگرده....دیگه طاقت ندارم

هولی شت واقعا ، بخدا این حرف چرت نیست ولی آدم ها همیشه برای اونایی که قابل دسترس هستن ارزش کمتری قایلن همینکه یکم دوری کنی عزیز میشی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

🖤🥀 خدا نکنه دل آدم تنگ بشه...

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
هولی شت واقعا ، بخدا این حرف چرت نیست ولی آدم ها همیشه برای اونایی که قابل دسترس هستن ارزش کمتری قای ...

7_8 ماهه ازش دورم ، گفت من عاشق یکی دیگم‌و‌حالم بخاژر اون‌خرابه ،ولم کرد و دیگه نیست...بهم میگفت تو‌وعصومی نمیخوام وابسته بشیم

۳۰_۳۱

هووف عزیزم اون چلغوز ها اصلا ارزش اینو ندارن که بخوای ناراحت شدی می‌دونم ما دخترا زود وابسته میشیم و احساساتی هستیم ولی باید فراموش کنی اگه نکنی ممکنه بهت بی احترامی کنه تو اینو میخوای ولشون کنید بابا دکمشونو بزنید ارزش ندارن که خودت خوش باش دنیا بدون اونم ادامه داره ولی بعد اون تجربه میشه برات 

دو روزه دنیا نذار هیچ چلغوزی ناراحتت کنه

جمله ای از من چهارده ساله👌

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
۷ماه شب و روز ندارم،تو خونمون همش انگار عزائه،اینجور ک‌من بی قرارم

افسرد شدی یه مشاور برو میگه ادم چقدر عمر میکنه که بخواد بخاطر کسی دیگه زندگیش رو عزا کنه غصه بخور بیخیال شو از این حالت بیا بیرون یه لنگر به خودت بزن 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶