2777
2789

میدونید من یه کوچولو مثل معلمهام...

خیل مقرراتی و منظم به قول بهضی ها سخت میگیرم...

همین باعث شده فکر کنم که زندگیمون به جدی بگذره و توش شادی کم باشه...

بلد نیستم لوس بشم... حرفهای عاشقانه بزنم.... یا دل شوهرم رو ببرم...

شوهرم خوبه منم خیلی دوسش دارم اما نسبت بهم سرده...حس میکنم شاید به خاطر رفتار خودم بوده اینجوری شدیم...میشه راهنماییم کنید و یه کم طناری یادم بدید....

برعکس منی من انقدر شوخم هرکی دلش میگیره زنگ میطنه میگه زنگ زدم یکم مسخره بازی در بیاری بخندم😂😂😂😂

کاربری ۱۱ هم🙃😬یارب ان دلبر شیرین که سپردی دست منش دادم به ننش به خاطر اخلاق عنش😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمم .واقعا جدی و منظم و دقیق هستم .هم در کارم هم در منزل هم در تربیت پسرم .اما در کل سعی میکنم در هنگام روابط دوستانه با همسر و پسرم حد تعادل و رعایت کنم .اما در اجتماع کمی سخت گیر تر عمل میکنم .

شورت قرمز.راهکار اقدس الویه.جیش تو چایی.

موفق باشی😈😈

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

با يه موش مصنوعي يا يه ليوان اب يخ شروع كن😂✌

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

من نمیدونم مدلت چطوریاس مثلا من خودم تو ماشین با موزیک میرقصم و فیلم میگیرم از خودمون، یا ادا و اطوارای این مدلی، یا شوخی های ریز تو جمع ، لباسهای جیغ و شاد

hodanoor.candles پیج اینستام

یاد داشتن نمیخواد یه وقتایی سربه سر شوهرت بزار حرفای بامزه بزن اتفاقایی که طول روز میوفته رو با لحن شوخ و با آب و تاب تعریف کن جوک  کلیپای خنده دار و مثبت۱۸ واسش بفرس

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤

اسون ترین کارا ایناس ک...وقتی بیرون از خونه س بهش پیام بدی دلم برات تنگ شده 

زودی بیا منتظرتم...پیام های عاشقانه بدی...

ازسرکار ک میاددبری پیشوازش کیف و کتش رو بگیری و بو.سش کنی

رواینه براش بنویس دوستت دارم ک ببینه و کلی کارای این مدلی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂خاک

والا منکه تو این مدتی که عضو نی نی سایت بودم تنها راهکاراشون همین بوده 😁😁😁

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
من معلمم .واقعا جدی و منظم و دقیق هستم .هم در کارم هم در منزل هم در تربیت پسرم .اما در کل سعی میکنم ...

خیلی سخته...اینجور بار اومدم...فکر میکنم یه کم یه چیزی جابجا بشه مشکل ساز میشه