من حدود ۸ ماه پیش تزریق کردم و الان تو بدنم گوله شده😔
جواب خیلی چیزا میتونه به من چه باشع 🤙🏻 به بعضیام باس گفت نه به قیافت میاد نه مال این گوه خوریایی 🤙🏻حقیقت اینه که این ماییم که دیگران رو مغرور میکنیم چون ارزشی رو بهشون دادیم ک نداشتن 👌🤙🏻😏 فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که ۱۰ شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای دنیاس 🌍🌎🌍و اون الان اونجاست 🍭با کسی که خر 🦓بودن رو انتخاب کرده. بحث نکن سوارش شووو 👍به بعضیام باس گفت حالا ما بلد نبودیم نگهت داریم خودتم بلد نبودی بمونی 👿 حالشو باید بفهمی پرسیدنو که همه بلدن 👊🏻 هیچکدومشون به هم ربط نداشت اره میدونم 💀
به نظر من خیلی ریسکه تزریق چربی من خودم خیلی وقته دنبال بهترین دکتر تزریق چربی در تهران هستم فعلا سایت جراحتو پیدا کردم دکترای خوبی معرفی کردن اطلاعات کاملی هم درباره تزریق چربی داخل مقاله گذاشتن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم مهارت پزشک بسیار مهمه من سالن زیبایی دارم و خیلی تحقیق کردم قبل از انجام تزریق چربی. من پیش دکتر رادا خانیان کرمانشاه انجام دادم فقط تنها مشکلش این بود که نصف چربی باقی موند. البته الان 4 سال گذشته بازم خوب مونده.
سلام دوستان، برای تزریق چربی به بدن بهتره که به یک متخصص مراجعه کنید تا اینجور مشکلاتی پیش نیاد. دوستم تزریق چربی به باسن انجام دادم و یکسال میگذره از اونموقع تغییر و مشکلی بوجود نیومده براش و همه میگن که خوش فرم ترم شده. دکتری که تزریق چربی برش انجام داد دکتر بابک نیکومرام بود. آدرس سایت و مطب اش رو براتون میزارم
پرام منم یکی رو دیده بودم تو اینستا پیش دکتر خوب چربی نزده بود به صورتش پیشونیش عفونت کرده بود من خودم پیش دکتر سارا لطفی زدم خیلی راضیم بچه ها حتما برید پیش دکتر خوب