2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارای دو قطبی دچار توخم و هذیان میشن، یا مثلا همش فکر میکنن یکی میخواد بهشون آسیب بزنه و... نمیشه ...

اینی که شما میگین مربوط میشه به مانیا اما من خفیف تره و فک میکنم هیپومانیا باشه ک مربوط میشه ب نوع دوم بیماری دوقطبی

دوقطبی دو فاز داره یکی فاز افسردگی و یکی فاز شیدایی

تو فاز شیدایی فرد دو حالت رو داره یا روحیه ش خیلیییی خوبه و یا حالت عصبی و تحریک پذیره

تو فاز شیدایی، فرد نیازش به خواب کم میشه، پر انرژی میشه و ولخرجی های بی حساب کتاب مک، س ک س های زیاد، پر حرف میشه 

البته فاز شیدایی باید 1 یا 2 هفته فک کنم طول بکشه

من یکی از فامیلای خیلی نزدیکم این بیماری رو داره متاسفانه تو فامیل مادریم ارثیه تو فاز شیدایی مدام به خودش میرسه جلوی اینه است لباسای عجیب غریب میپوشه به شدت پرخاشگر میشه مدام میخواد بره بیرون و به بقیه زنگ بزنه خیلی کم میخوابه خلاصه بد دردیه ولی با دارو کاملا قابل کنترله

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من از بچگی حس میکردم دوقطبی بودم یلحظه شاد یلحطه غمگین بخاطر فضای خونه بدی که داشتم و فضای سنگ دل ...

شما دو قطبی نداشتی فقط مودی بودی بیماری دو قطبی با روانشناسی حل نمیشه فقط روانپزشکی میتونه درمانش کنه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
شما دو قطبی نداشتی فقط مودی بودی بیماری دو قطبی با روانشناسی حل نمیشه فقط روانپزشکی میتونه درمانش کن ...

نمیدونم والا

ولی واقعا تا زنده ام مدیون اون دوستمم

خیلی شادتر زندگی‌میکنم از وقتی باهاش دوست شدم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

اگه قبلا هیچ علائمی نداشته 

پس علت اختلال حادثه آسیب زا که براش اتفاق افتاده. 

حادثه میتونه آشکار کننده و تشدید کننده اختلال باشه .. 

اگه فرد سابقه بیماری و اختلال رو داشته باشه روند درمان با زمانی که بر اساس یک حادثه آسیب زا ایجاد شده باشه میتونه متفاوت باشه

از استادمون پرسیدم اینها رو گفت ولی بازم باید بری پیش روانشناس تا مصاحبه بالینی ازت بگیره، اینجوری نمیشه قطعی گفت که دوقطبی نوع دوم هستی یا نه، مخصوصا که اتفاقی هم قبل از این علائم برات افتاده بوده