2777
2789
مهمونیم زیاد میریم ولی نمیدونم چرا بغل مادر شوهرم اینها نمیره اونها هم ناراحت میش......اخه من چیکار کنم خوب بچس دیگه..........بچه های شما هم اینطورین؟؟؟؟
ستاره جون طبیعیه تیارا هم تا 7 ماهگی همینطوری بود .سعی کن با خودت ببریش توی جمع فتوی خیابون ،مغازه و جاهای شلوغ .خوب میشه گلم .میدونم خیلی سخته اینکه همه میگن چه بچه غر غرویی وای چه چقدر غریبی میکنه واز این حرفها .به دل نگیر فقط زیادتر از این ببرش توی جمع .تا حدی هم بخاطر سنشه طبیعیه گلم
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی به درد من دچار شدی

من یه همچین تاپیکیو قبلا زدم لینکشو برات میزارم شاید بدردت بخوره
تجربه خودمم میگم
نی نی من الان چهار ماه و بیست و سه روزشه
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
گلم یه راهکار بهت میدم
زیاد ببرش به مراکز خرید که جمعیت توش زیاده ولی با نی نی تو کاری ندارند !
خونه کسی میری که میدونی غریبگی میکنه ، بدون هیچ خجالتی به همه بگو اصلا بهش نزدیک نشن تا به محیط و آدماش عادت کنه
من خونه دایی ام رفتم تا دایی ام اومد بغلش کنم بچه رو ازش دور کردم و گفتم نه دایی شرمنده ام بخدا اگه گریه رو شروع کنه مجبورم همین الان برگردم خونه ام بزارین عادت کنه
کسی جلو نیومد بعد دو ساعت واسه همه دست و پا میزد و بغل بعضی هاشون میرفت ولی خوب زود نق میزد البته برای دختر من این خیلی پیشرفت بود
در ضمن وقتی میری جای بچه رو جوری بگیر که کامل به طرف خودت و کامل تو بغلت باشه که با ورود به جایی با غریبه ها صورت به صورت نشه
من خونه مامانم هم به همه خواهرام و برادرم گفتم و اونا هم رعایت کردند
البته بیشتر مشکل دختر من خانواده شوهرمه! از بس به این بچه سر نزدند و بیخیرند ، حالا فردا دعوتشون کردم خونه خودم که بچه ام اول تو خونه خودم باهاشون برخورد داشته باشه بعد برم خونشون
البته میدونم خانواده شوهرم شعور ندارند و اصلا رعایت نمیکنند واسه همین گفتم بعد از اینکه اخلاق دخترم اینجوری شده بار اول تو خونه خودم باشه که بتونم آرومش کنم طفلی رو
عزیز دلم من با این راهکارهایی که گفتم دخترم خدا رو شکر خیلی بهتر شده ،‌قبلا تا در و دیوار غریبه میدید میزد زیر گریه

اینکه ببریش مراکز خرید و فروشگاهها بزرگ خیلی موثره
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
مرسی مون لایت جان و بقیه دوستان ......اخه هر روز یه برنامه ای ما با هم داریم جدیدا هم میخواد شیر بخوره پنج دقیقه میخوره 10 دقیقه منو نگاه میکنهخ دیوارو نگاه میکنه سقفو نگاه میکنه لوسترهارو میبینه خلاصعه با بازیگوشی شیر میخوره ؟؟؟؟برای شما هم اینطوری بود ؟؟؟؟