2777
2789
عنوان

دکتر سونوگرافی ان تی جنسیت رو بگه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 22 پست
فکر کنم دکتر شفیعی توی مسکن جنسیت رو بگه من خودم ان تی رفتم منیفی نوبهار نگفت دو روز پیش رفتم آنوم ...

شفیعی میگه که بالای ۶۰ کیلو‌سونو نمیکنه؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
شفیعی خیلی وقته نیستش

هستش من رفتم‌پرسیدم میگه بالای ۶۰ کیلو سونو نمیکنم😂 از خانمای باربی بیشتر خوشش میاد

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستش من رفتم‌پرسیدم میگه بالای ۶۰ کیلو سونو نمیکنم😂 از خانمای باربی بیشتر خوشش میاد

من دوهفته پیش رفتم نبود عاره این جاکه منم رفتم گفت وزنت زیادبالاباشه سونونمیگیریم

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

اها من اروم شدم . اصلا ویار ندارم کلا دوبار بالا اوردم 

من ازشش هفتگی تاالان ک چهارده هفتمه به زورسرم وآمپول سرپام

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

اها من اروم شدم . اصلا ویار ندارم کلا دوبار بالا اوردم 

منم صبور و آرام شدم درصورتی که قبلا سگ اخلاق بودم🤭 ویار ندارم فقط از شیرینی و کیک متنفرم. شکمم تو ۱۰ هفته بزرگ شده. تست جوش شیرین کف کرد .نمک و ادرار ابری شد .هفته های اول عصرا تهوع داشتم دیگه ندارم