2777
2789
عنوان

حاضری طلاهاتو بدی به شوهرت؟

432 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

لطفا راهنماییم کنید مردد هستم

من ب همسرم گفتم بره زمین بخره سه دنگ سه دنگ ب نام جفتمون منم طلاهامو میفروشم میدم بهش .قراری نزاشتیم ک اگر پول من کم بود کمتر ب نامم بخوره یا هر چی.نصف نصف قرارمون بود در هر شرایطی.همسرم زمین خریده اما با داداشم شریک شده چون زمین قیمت مناسب تری پیدا نکرده

که بتونه تنهایی بخرش.تو زمین خریدن هم سند ب نام دو نفر بیشتر صادر نمیشه.الان همسرم میگه باید طلاهاتو بدی منو تو نداریم

من میگم اگر منو تو نداشتیم چرا نزدی ب نام من

میگه چون دو تا مرد با هم شریک شدیم.مگه منو تو داریم

طلاهام نصفش کادوهای خانوادم و مجردیامه.ی سرویس عروسیم با چند تا انگشتره ک همسرم داده.

من باید چیکار کنم؟شما بودین چیکار میکردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم طلاهام کادوهای خانوادم و عروسیم و غیره بوده همرو دادم ب شوهرم فروختیم سه برابرشم وام برداشت زمین خرید ب نام خودش ،من مشکلی ندارم واقعا منو تو نداریم!حتی یکباااار نگفتم چرا ب نام تو؟چرا طلاهای من ؟

تازه خودش ب شدت ناراحت بود 

گفتم فدا سرت الانم میگم نخریدی ام نخریدی چون من فقط ب اونا ب چشم سرمایه نگا میکردم 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
بستگی ب شوهرتداره من جونمم میدم برا شوهرم طلاکچیزی نیس

خب اگر بعدا برام نخره چی؟یا موقع فروختن زمین سود کرد بزنه ب اسم خودش چی بگه پولی بهم ندادی؟خدایی نکرده راهتون از هم جدا بشه چی؟

منم طلاهام کادوهای خانوادم و عروسیم و غیره بوده همرو دادم ب شوهرم فروختیم سه برابرشم وام برداشت زمین ...

اگر راهتون خدایی نکرده از هم جدا بشه چی؟

اگر بعدا سرمایرو مال خودش بدونه و تو رو سهیم ندونه چی؟