2777
2789

بشدت بصدای ملچ مولوچ حساسم جدیدا صدای نفس کشیدن عمیق و صداهای بلند هم حساس شدم چیکار کنم ؟راه حلی هست؟کسی بوده مثل من باشه؟😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش دکتر اعصاب.

احتمالا اعصابت ضعیف شده

منم ی مدت ب صدای تیک تاک ساعت حساسیت نشون میدادم یبارم اوتقد رو مخ بود از پنجره پرتش کردم پایین😏😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

واسه ملچ ملوچ کاملا طبیعیه منم روانی میشم کسی مخصوصا سر سفره تو جمع اینج ری غذا بخوره رو خیلی چیزام حساسم مثلا صدای فن دستشویی صدای ساعت صدای هود من تحت نظر روانمزشوم همه اینا رو بهش گفتم گقت مشکل حادی نیست فقط بخاطر توجه زیاده

چیکار کنیم خوب بشیم ..خیلی اذیت کنندست🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی و خب انگار گوش آدم تیزتر میشه وقت این صداهای آزار دهنده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
برو پیش دکتر اعصاب. احتمالا اعصابت ضعیف شده منم ی مدت ب صدای تیک تاک ساعت حساسیت نشون میدادم یبارم ...

😂😂...اخه من الان شرایط زندگیم خوبه چرا باید اعصابم مشکل داشته باشه؟😕دیگه کاری نتونم انجام بدم باید همینکارو کنم

😂😂...اخه من الان شرایط زندگیم خوبه چرا باید اعصابم مشکل داشته باشه؟😕دیگه کاری نتونم انجام بدم بای ...

😂😂😂😂 انشالله خوب  میشی😁😁😁😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄