2777
2789
عنوان

چشای دخترم😢

368 بازدید | 18 پست

دخترم سه سال و نیمشه. دو سه روزه چشم سمت چپش قرمزه. با دکترش تماس گرفتم گفت شنبه هست. 

از دیروز میگفت میخاره. امروز میگه میسوزه. 

چکارش کنم؟ کسی میدونه از چیه؟! 

خیلی نگرانم تو رو خدا راهنمایی کنید. 

دستتش الوده بوده زده چشش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیش نیست الکی نگران نباش حساسیت فصلی گرفته حالاببرببین همون حساسیته جای نگرانی نیست

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

الهييي عزیزم حتما دستش آلوده بوده

اگه قطره مخصوصشو دارین بریزین تو چشماش

یا میتونین چایی بریزین سرد شه با اون چشمشو شست و شو بدین🌼

.𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒔 𝑩𝒍𝒖𝒆

چن سالشه دستش الوده بوده زده.پسر منم همینطور شده بود تو تاپیکم هست.قطره از داروخانه گرفتم زدم.زیاد دستمالی نکنید بزار چشمشو ببنده وادار نکن باز بکنه با اب بشور یکم.

شایدیه چیزی توچشمش رفته یابه چشمش خورده زخم شده برامنم همینطور شد رفتم دکتر قطره واشک مصنوعی دادخوب شد نگران نباش خوب می شه‌ببربیمارستان یا درمانگاه که چشم پزشک داره