2777
2789
عنوان

چجور گوشی همسرم رو چک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست
خب اخه ما چیز پنهونی از هم نداریم شبا هم میشینه سر گوشی من عکس هامو میبینه😁 فقط خودم مواظبم ...

من الان خطش رو گوشی منه بهش گفتم جون خودت بیا این دربیار یه دفعه بر میداره گوشی من ومیبره  نمیگه هم گوشیش شکسته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت

غصه نخور خانمی هر کس یه غصه داره من الان خطش رو گوشیم هست اصلا اهل این برنامه ها نیست امایه مشکل دیگه داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اونی که گفته گوشیش رو چک کنید بدترین کار رو در حقتون کرده و دوست نیست بلکه دشمن هست و هیچی نمیدونه ا ...

نظر منم همینه

ما مردها خیلی بدمون میاد اعتماد بهمون نباشه

البته اگه کسی خطا کنه خودش باید جوابگو باشه

ولی تا چیزی ندیدی تا واقعا رفتار مشکوکی نداره اصلا سر گوشیش نرو 

البته کسی که کار خطا نکنه خیلی عادی میزاره خانمش سر گوشیش بره نمیدونم چرا بعضی ما مردها بدشون میاد من که خانمم شب و نصف شب میره سر گوشیم تازه بسته نت که میخرم برام تموم میکنه صبح متوجه میشم بازم مهم نیس چک کنه یا نکنه ولی میدونم ازم مطمئنه

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
نظر منم همینه ما مردها خیلی بدمون میاد اعتماد بهمون نباشه البته اگه کسی خطا کنه خودش باید جوابگو ب ...

بله درسته.اما در کل به نظر من حتی اگر مرد بدونه و هر دو به هم اعتماد داشته باشن چک کردن گوشی اشتباه هست.چه از طرف مرد چه از طرف زن 

وقتی اعتماد وجود داشته باشه یعنی هست تا اخر عمر و تا اخر زندگی شک کردن دلیلی نداره دیگه اگرم کسی شک کنه چرا نره به اون خانم یا اقابگه!با حرف همه چیز حل میشه کسی اگر بخواد کاری کنه هیچکس نمیفهمه مهم ذات ادم هاست 

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
یه سوال چرا مردا میان نی نی سایت؟

میشه این سوالو نپرسید خوب چرا نداره هرکی یه چی دوس داره یه سلیقه داره آیا جز قوانین سایته که مردها نیان؟ به خاطر همین عقاید باطل کلی جنگ داشتیم کاربریای قبلیم که به لطف دوستان مسدود شد 

باور کنید فقط تفکر شماس که فکر میکنید فقط خانم باید بیاد

ولی شما خانما خوب اغلب خانه دارین بیشتر وقت دارین بیاین 

ما مردها باید یه جایی برای خودمون داشته باشیم که یه جمعیت زیادی عین نی نی سایت همه مرد باشیم مشکلاتمونو بگیم

ولی من شخصا از نظر دادن خوشم میاد 

نه زیر ابرو بر میدارم 

نه صدام نازکه

نه..... 

فکرتو درست کن دوستم خود سایت هم مرد میشه عضو بشن هم زن

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
بله درسته.اما در کل به نظر من حتی اگر مرد بدونه و هر دو به هم اعتماد داشته باشن چک کردن گوشی اشتباه ...

درسته اما خیلی دقتا آدما تو چاله میفتن