2777
2789
یکی تو راه پله قایم شده بود یکی از کاربرا بهش گفت یا ابرفض بعد حیدری خدا بگم چیکارش نکنه گفت به مقدس ...

وا😐

نی نی یار جان باایمیل اومدم پول ندارم سیم کارت بخرم نترکون خداوکیلی دیگه میبندم😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی تو راه پله قایم شده بود یکی از کاربرا بهش گفت یا ابرفض بعد حیدری خدا بگم چیکارش نکنه گفت به مقدس ...

حیف من نبودم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

اه#   

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
بفرمایید امری داشتین؟؟

تاپیکشو شما ترکوندی حق الناسش گردنته

سرتو تو کاری ک بهت مربوط نیست نکن شماها اینجا هم دست از سرملت برنمیدارید خدا ازتون نگذره

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
چرا تاپیک اون بنده خدایی ترکوندی؟

من ترکوندم؟؟

لطفا در مورد اون مسئله چیزی نگین چون بازم بحث ادامه پیدا میکنه

اون کاربر به اسم حضرت ابوالفضل (ع) جسارت کرده بود منم فقط گفتم این کارتون درست نیس

ایشون حتی میتونه مسلمونم نباشه به خودش مربوطه ولی توهین کردن به مقدسات دیگران کار درستی نیس اینجا یه فضای عمومیه باید به مقدسات دیگران احترام بذاریم حتی اگه قبولشون نداشته باشیم

منم مسلمونم وظیفمه از مقدساتم دفاع کنم

لطفا هیچکسی ریپلای نکنه

موفق باشین

یاعلی

به علی (ع) شناختم من به خدا قسم خدا را 🌹