2777
2789
عنوان

خواهرم میگه شوهرم پریوده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 90 پست
نیس خواهر من بعنوان یه پسر و مرد میگم نداریم اخه یعنی چی خدایاااااااااا کلمو بکوبم تو دیوار یا زو ...

به اعصابتون مسلط باشین نکنه یه وقت بشین🙈

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیس خواهر من بعنوان یه پسر و مرد میگم نداریم اخه یعنی چی خدایاااااااااا کلمو بکوبم تو دیوار یا زو ...

برادر منظورمون اینه که حالات روحیشون بهم میریزه که تو این صورت میگن.پ.ر.ی.د باعرض معذرت

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرم همیشه گیر میده نمیدونستم بنده خدا پریود میشه هورموناش بهم میریزن از این به بعد نوار بهداشتی نصف من نصف اون فیفتی فیفتی

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

نکنه پریودی چقد عصبی😂😂😂😂😂

همیشه تو تاپیکای باحال نیستم😭😭😭تاپیک باحال دیدین تگ کنین منو  
بابا یه چیزایی هست شبیه قیفه از اونا که کل خونه یه جا میکشه از اونا بخره برا شوهرش😂

ک.ا.ن.د.و.م.بپوشه بهتره بالاش هم با یه کش محمکم ببنده که یه وقت سر نره بنده خدا تا تموم شدنش باید شلوار مشکی بپوشه

ک.ا.ن.د.و.م.بپوشه بهتره بالاش هم با یه کش محمکم ببنده که یه وقت سر نره بنده خدا تا تموم شدنش باید شل ...

😂😂😂😂😂😂وای چه خلاقیتی

همیشه تو تاپیکای باحال نیستم😭😭😭تاپیک باحال دیدین تگ کنین منو  
😂😂😂😂😂😂وای چه خلاقیتی

اخه شوهر بنده همیشه وقتی پریود میشه اینکارو میکنه😁😁😁