2777
2789
عنوان

خواهرم میگه شوهرم پریوده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 90 پست

از لحاظ روحی و هورمونی پریود میشن. بله😐

دقت کنین شوهرتون توی ی روزای خاصی از ماه عصبی میشه و ب همه چی گیر میده بدونین پریود شده باهاش مدارا کنین🤣😂

یه صلوات مهمونم می کنین؟
خخخخخ باید بادکنکی باشه بالدار جواب نمیده ک همه جا رو کثیف میکنه 

کیسه قاعدگی🔫😐😐🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=139642894]وای واقعا در مورد روابط خاص با بقیه صحبت می کنید؟ [/QUOTE

خب چیه مگه؟؟؟؟نگفته که چطور رابطه دارن گفته پریوده😂

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

مردها هم کلی هورمون دارن ممکنه به هم بریزه

به این دلیل میگن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
از لحاظ روحی و هورمونی پریود میشن. بله😐 دقت کنین شوهرتون توی ی روزای خاصی از ماه عصبی میشه و ب همه ...

اگه همیشه گیر بده یعنی خونریزی داره؟یا پریودیش نامنظمه؟🤔

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم