خیلی باحالی😂 اسی طفلی حق داره .شاید مثل ابجی منه .هیچی براش خوب نیس،ن کاندون ،ن قرص،ن ایودی هیچچچچ ...
چ عجیب
اولین باره میشنوم
تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
ررج ۱۱ ی سقط داشتم این ماهم بارداری خارج رحم ک لوله رو پاره کرده بود دوروز پیش ۴ ساعت اتاق عمل بودم بسمه دیگه
دونا بچه زیر ۴ سالم دارم
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
وای عزیزم چ بد خدا شفا بده واس خودت ارزش قائل باش اگ ی چیزیت بشه ک شوهرت برات نگران نمیشه بخدا مواظب ...
مرسی گلم
همین دیگه دیوونه شدم از دستش
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
وای عزیزم چ بد خدا شفا بده واس خودت ارزش قائل باش اگ ی چیزیت بشه ک شوهرت برات نگران نمیشه بخدا مواظب ...
جالبش اینجاس الان شاکیم هست ک مریضی.جلو همه داد میزنه حرف میزنه الان ک مریضم ۵ دقه نمیاد کنار من بشینه