2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باحالی😂 اسی طفلی حق داره .شاید مثل ابجی منه .هیچی براش خوب نیس،ن کاندون ،ن قرص،ن ایودی هیچچچچ ...

چ عجیب

اولین باره میشنوم

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
شما کارت درسته من شلم🤣🤣🤣

😂😂😂همسرت حواس پرته

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
چراااا؟

ررج ۱۱ ی سقط داشتم این ماهم بارداری خارج رحم ک لوله رو پاره کرده بود دوروز پیش ۴ ساعت اتاق عمل بودم بسمه دیگه

دونا بچه زیر ۴ سالم دارم

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
ررج ۱۱ ی سقط داشتم این ماهم بارداری خارج رحم ک لوله رو پاره کرده بود دوروز پیش ۴ ساعت اتاق عمل بودم ...

وای عزیزم چ بد خدا شفا بده واس خودت ارزش قائل باش اگ ی چیزیت بشه ک شوهرت برات نگران نمیشه بخدا مواظب خودت باش

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

وای عزیزم چ بد خدا شفا بده واس خودت ارزش قائل باش اگ ی چیزیت بشه ک شوهرت برات نگران نمیشه بخدا مواظب ...

مرسی گلم

همین دیگه دیوونه شدم از دستش

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
وای عزیزم چ بد خدا شفا بده واس خودت ارزش قائل باش اگ ی چیزیت بشه ک شوهرت برات نگران نمیشه بخدا مواظب ...

جالبش اینجاس الان شاکیم هست ک مریضی.جلو همه داد میزنه حرف میزنه الان ک مریضم ۵ دقه نمیاد کنار من بشینه