2777
2789
عنوان

💜روزی می رسد که خواهی فهمید یک زن ، هر چقدر هم عاشق باشد؛

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 31 پست
ولی به نظرم میشه

نمیدونم منم گفتم میشه نگهش واشت 

همسرم گفت جسم بدون روح بدرد هیچ کس نمیخوره 

به نظرم منطقی اومدهنوز ج اب قطعی براش ندارم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خوب اون خیلیام اتفاقا خیلیاشون میدونن ارزش موندن نداره ولی چاره ای ندارن ومجبورن بمونن.مجبور برات مع ...

بعله 👌👌

وقتی زنی پشت و پناهی نداره ، درآمدی نداره ، بچه داره و اینده شون براش مهمه و..و..

مجبووووره بمونه و بسوزه و بسازه 😔😔

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعله 👌👌 وقتی زنی پشت و پناهی نداره ، درآمدی نداره ، بچه داره و اینده شون براش مهمه و..و.. مجبووو ...

اره.خدا همچین شرایطیو قسمت کسی نکنه ان شاءالله.

امیدوارم همه از زندگیاسون لذت ببرند.منم به یه ادم خوب ازدواج کنم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره.خدا همچین شرایطیو قسمت کسی نکنه ان شاءالله. امیدوارم همه از زندگیاسون لذت ببرند.منم به یه ادم خ ...

انشالله عزیزم 🙏🙏😘😘

ولی جالبه شما مجردی ولی از بعضی متاهلها بیشتر درک میکنی که همیشه براحتی نمیشه ول کرد و رفت ...

عزیز اگه به دعا و ذکر عقیده داری یه سری برات میزارم دوست داشتی نگاهی بنداز 

البته با اجازه ی استارتر 😍😍

خانمی میگفت چله سوره فتح گرفته بود فوری شوهر کرده بود

بکی دیگه سوره جاثیه رو نوشته بود تو شیشه دربسته گذاسته بود و تو باغچه دفن کرده بود البته میگفت میشه جای تاریک هم بزاری

یه خانمی هم گفت یکماه سوره رعد رو خونده
یکی هم میگفت سوره طه رو خونده ولی نگفت چند مدت احتمالا چله بوده
حدیث هم داریم سوره احزاب رو بنویس تو شیشه یا کوزه دربسته بزاری دو یه جای مرتفع بزاری مثلا بالای کمد دیواری  اینا هم برا ازدواج خوبن 🍀🍀

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺
خواستم بگم که خیلی برات خوشحالم که پاکی و نجیب.  مطمئن هستم خدا یه همسر خوب و سر به راه برات ک ...

من اینقدر تو این سالها سختی کشیدم

که الان اگه فرشته هام بیان بهم بگن فلان اتفاق میفته باور نمیکنم

💍♥ i said yes 

من اینقدر تو این سالها سختی کشیدم که الان اگه فرشته هام بیان بهم بگن فلان اتفاق میفته باور نمیکنم

منم نمی‌گم که از آینده خبر دارم یا همچین چیزی . 

ولی خودم در اوج نا امیدی بزرگی خدا رو دیدم و به همین خاطر خواستم یادآوری کنم که خدا حواسش بهت هست عزیزدلم 

منم نمی‌گم که از آینده خبر دارم یا همچین چیزی .  ولی خودم در اوج نا امیدی بزرگی خدا رو دیدم و ...

میدونی

دیرره

احساس میکنم دیره

برای خیلی چیزها

من زندگیمو دوست ندارم 

هر چه قدرم قشنگ باشه

دلخواه من نیست 

💍♥ i said yes 

میدونی دیرره احساس میکنم دیره برای خیلی چیزها من زندگیمو دوست ندارم  هر چه قدرم قشنگ باشه ...

منم اگه بخوام زندگیم رو بسنجم یا با دیگران مقایسه کنم همین نظر رو دارم عزیزم. ولی همه که مثل هم نمیشه باشن . خدا هرکس که بیشتر براش عزیز باشه رو سخت تر امتحان می‌کنه. اگه سختی زیادی کشیدی بدون که برای خدا عزیز هستی و جایگاه خوبی پیشش داری فدات شم.