2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

252 بازدید | 16 پست

ديشب تاپيک زدم دير وقت بود فقط يه نفر راهنماييم کرد دوسم نداره 17سالمه يه دختر دارم جايي روهم ندارم برم نمتونم طلاق بگيرم بگين چبکارکنم که دلباختم بشه

دعوانميکنيم باهم خوبيم چندوقته دير به دير رابطه داريم ولی ميفهمم که دوسم نداره تو دعواهامون ميگه که دوسم نداره

ازدواجمون سنتي بود

راهنماييم کنين

شاید تو دعوا یه چیزی میپرونه عزیزم،،با هم خوبین،هوات رو داره؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد دارم ولی از اين جور چيزا ميترسم ازجادو اينا راستشو بخاي خودمم شک کردم

عزیزم سوره بقره روبلند بذار توخونه ات بخونه 

درسته به جادو نباید اعتقاد داشته باشیم ولی واقعا اینکارو میکنن دشمنان 

ایه 81یونس فکرکنم اول ایه با فلما القو قال شروع میشه 41بار بخون رواب خودت وشوهرت بخون انشالله باطل میشه 

تو نت سرچ کن علایم جادو شدن هست ببین این علایم رو دارین یانه

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

زیاد به پر و بالش نپیچ.

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک قانون ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.💜

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.
خلق را با تو بد و بدخو کند تا تو را یکباره دل آن سو کند 

این متن رو برای خیلی ها نوشتم.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂