2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی منم باردارم😍

اگر هاله داره تا یکساعتم قبوله 

علاعمت چیه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اینم بی بیم

راستش تو تاپیک قبلیت دیدم گفتم منفی

الان اسکرین گرفتم زوم کردم مبارکه قطعا ایشالا مثبته 

پس حالا که مامان شدی بیا تاپیک قبلم علاعمم رو ببین نظر بده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
راستش تو تاپیک قبلیت دیدم گفتم منفی الان اسکرین گرفتم زوم کردم مبارکه قطعا ایشالا مثبته  پس ح ...

رو عکس بزنی واضح میشه هنوز که قطعی نیست مامان شدنم چن روز دیگه بزنم بعد خون بدم تا آزمایشو نبینم باورم نمیشه😂😂چجوری بیام تاپیکت من تازه اومدم نی نی سایت هنوز خوب بلد نیستم

رو عکس بزنی واضح میشه هنوز که قطعی نیست مامان شدنم چن روز دیگه بزنم بعد خون بدم تا آزمایشو نبینم باو ...

بزن رو اسمم....تاپیکام میاد بیا تا یاد بگیری خخخخخ