2777
2789

میشه لطفابرابرنامه ریزی کمکم کنیدنمیدونم چجوری برنامه بریزم من یازدهم انسانیم درسمم خوبه ولی نمیدونم چجوری بایدبخونم اگه تجربه ای داریدراهنمایی کنید

من یازدهم تجربی ام

خدا بخواد 1400 میخوام کنکور بدم

روزایی که مدرسه میری یا دروس مدرسه رو میخونی یا مشق مینویسی 5 ساعت بخون

روزای دیگه 8 یا 9 ساعت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه درسایی چنتاواینارامیخام نشالله قبول شیم گلم

ان شا الله 

اونا رو خودت باید برنامه ریزی کنی

درسی که ضعیف تری رو بیشتر کار کنی زیاد لازم نیست به خودت فشار بیاری به اندازه بخون

فعلا هم دروس دهم رو کار کن تا مسلط بشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بهترین برنامه ریز خودتی

بر اساس رشته ای ک میخوای قبول شی ضریب هارو نگاه کن و بخون مثلا اگ ضریب تاریخ توی رشته مورد نظرت یکه وقتتو بزار روی ضریبای ۴

فقط سعی کن یاد بگیری

اصلا حفظ نکن

اگه آزمونی هم ثبت نام کردی خیلی تلاشتو بکن و تراز بالایی بیاری و انگیزه داشته باشی

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡