2777
2789
عنوان

من جواب این بی وجدانو چی بدم .....؟

1033 بازدید | 60 پست

چند ماه پیشا مادر شوهرم به مامانم میگه چرا فکری به حال دخترتون نمیکنید چرا دکتر نمیبریدش (نازایی که علت ندارم ی بارم حامله شدم بی دلیل سقط شده)مامان منم ناراحت شد کلی گریه کرد گفت مگه تقصیر بچه منه خدا بچه نمیده 

حالا به شوهرم میگم چرا مامانت این حرفو زده در صورتی که برادر شوهرمم نازاست و میگه خوشگل مشکل از خودشه 

حالا خوبه خانواده جاریم این حرفو بزنن میگه خوب راست میگه دیگه چرا فکری به حالت نمیکنن 

مثلا خانواده ام باید چیکار کنن ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه بی توج باش

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  

بگو هر فکری شما راجب داداشتون کردین بگید تا مامان منم همون فکرو بکنه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

تو بارداری فقط زن نقش نداره که پس مرد چیکارس 😐شوهرت خودش دکتر رفته؟

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

آخ از این دورو زمونه آخه درد خودمون کمه ک باید زخم زبون اینام بشنویم آخه مگه هر نی خودش آرزویی مادرشدن نداره؟ 

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت