2777
2789

خانوما من چند روزه پام شکسته توی گچه از ی طرف نمیدونم چرا شدید خارش و ترشح دارم راهکاری برای درمان بلدین؟ پریودمم برای اولین بار عقب افتاد همیشه چند روز جلو میافتاد

سفکسیم بخور عالیه برای حارش و ترشح عفونت یه قرص دسگه همس کلا ۶تا توشه روز اول دوتا میخورن اونو اسمشو ...

خب اینکه پریودم عقب افتاده جرات نمیکنم دارو بخورم تا پریود بشم چون تو اقدامم ولی بی بی زدم منفی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردی عزیزم؟اگه آره آخه باید پاپ اسمیر بدی مشخص بشه قارچیه یا باکتریایی که پماد واژینال یا قرص مناسب بده فعلا اگه نمیتونی لباس زیر نپوش و خودتو تمیزنگه دار شاید عفونت ادراری داری آب بیشتر بخور

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
ازدواج کردی عزیزم؟اگه آره آخه باید پاپ اسمیر بدی مشخص بشه قارچیه یا باکتریایی که پماد واژینال یا قرص ...

فعلا لباس زیر نمیپوشم نمیدونین چجوری از سیر تو واژن استفاده میکنن؟

خب اینکه پریودم عقب افتاده جرات نمیکنم دارو بخورم تا پریود بشم چون تو اقدامم ولی بی بی زدم منفی بود& ...

خوشگلم با این حجم عفونت فکر دیگه ای به سرت نزنه پریودت هم برای همین عقب افتاده