2777
2789
خدا عمر طولانی به پدرم بده ولی دوست ندارم مالش به زن داداشام برسه بخدا احترام بابامک نمیزارن با این ...

بخدا عین منی تو 

منم زن داداشم فقط نشسته دعا دعا میکنه دوررررررر از جون اتفاقی بیوفته صاحب همه چیز بشه اما وقتی اینو میبینم میگم چرا من نخوام چون حق منم هست

بخدا عین منی تو  منم زن داداشم فقط نشسته دعا دعا میکنه دوررررررر از جون اتفاقی بیوفته صاحب همه ...

مادر زن داداشم علنی دنبال مال و امواله بابامه اونوفت ما پنج تا بچه ایم واقعا بعضیا خیلی پررو تشریف دارن 

اسی درکت میکنم خیلی سخته این رفتارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر زن داداشم علنی دنبال مال و امواله بابامه اونوفت ما پنج تا بچه ایم واقعا بعضیا خیلی پررو تشریف د ...

فک کن رن دادش من سند از خونه نا دزدید از اون موقع تا حالا از جلوی چشمای همه افتاده 

بخدا من اصلا اصلا از مامان و بابام توقع ندارم ولی وقتی اینجور چیزل رو میبینم حرصم میگیره

سند دزدید چیکار کنه؟جلل الخالق.چه دل نترسی.ازخدانترسیدن ایشون

سند مغازه بابام یهو خواستیم بذاریم تو رهن بانک هر چی گشتیم ندیدم تا زن دادشم برده بود خونه مامانش بالام انقدر عصبانی شد از اون روز تا حالا یه روز خوش ندید خانواده ما

وااای خدا.باچه رویی آخه.داداشتون هیچ چی نگفت؟حالا سندوپس گرفتین؟

نه انقد داداشم مزخرفه اونم فقط دنبال پوله فقط پول

سند رو و تمام زندگی رو بابام زد ب نام مامانم چون بهش آگاه شد چه پسری و چه عروسی داره

نه انقد داداشم مزخرفه اونم فقط دنبال پوله فقط پول سند رو و تمام زندگی رو بابام زد ب نام مامانم چون ...

پس مشکل ازداداشتونه.که انقدر رو داده به زنش که همچین کار زشتی بکنه.چی بگم خواهر.فقط ازخدا میخوام به راه راست هدایتشون کنه