2777
2789

عکاسیشون‌ به پای a51 و a71نمیرسه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

A71 بهتره

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من می خواستم بخرم ولی مقایسه کردم به نظرم نوت 8 شیائومی بهتر اومد شیائومی خریدم . قیمتشون خیلی نزدیکه ..من از کیفیت عکسش واقعا راضیم .از لباس عکس می گیریم میزاریم تو سایتمون انگار با دوربین حرفه ای گرفتی .

پاموه چیه ؟ بی زحمت تو گوگل بزن  «پاموه»     

ازهمه چیش راضی بودم کاملا  فقط اثر انگشتش زیاد باب میل نیس ولی درعوض دوربین جلو بی نهایت عالی کار میکنه واسه قفل چهره 

ازهمه چیزش راضی ام ۶ ماهه خریدمشa70

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

A70 گوشی خوبیه دوربینش عالی ولی یع مشکل بزرگ که داره اینکه موقع صحبت کردن که گوشی روی صورتته صفحه روشن میمونه و از لمس گوشی با صورت میره رو گزینه های دیگه...بعضی وقتا هم حسگر اثر انگشتش کار نمیکنه 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
A70 گوشی خوبیه دوربینش عالی ولی یع مشکل بزرگ که داره اینکه موقع صحبت کردن که گوشی روی صورتته صفحه رو ...

عه برا منم حسگر اثرانگشت یبارامتحان کردین خیییلی سنسورش خوب نبود دیگ امتحان نکردم

منم موقع صحبت میره روحالت نگهداشتن تماس🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

عه برا منم حسگر اثرانگشت یبارامتحان کردین خیییلی سنسورش خوب نبود دیگ امتحان نکردم منم موقع صحبت میر ...

واسه سنسور انگشتش دقیق باید دستت مستقیم روی صفحه از جلو باشه یه ذره کج باشه نصفه باشه نمیگیره.من قبلش p10liteداشتم دوسال دستم بود اخ نگفت با انگشت خیس اونم نوک انگشت میذاشتم رو حسگر اثر انگشتش باز میشد خیلی دوسش داشتم قدیمی شده بود دادم رفت

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤