2777
2789
عنوان

دوستان اهل فیلم

132 بازدید | 25 پست

یه سریال کمدی رمانتیک حال خوب کن بهم معرفی کنین لطفا؛به دور از خیانت و جدایی؛کش دار نباشه؛میخوام حالمو اساسی خوب کنه؛اگه ترکی باشه چه بهتر هرچند که همچین فیلمی نداره ترکیه😉اها راستی هر سریالی معرفی میکنین یه کوچولو هم از داستانش بگین ممنون میشم😘

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز به ۵ نفرفیلم و سریال معرفی کردم😞

فارست گامپ 

من پیش از تو 

خورشید نیمه شب 

شکلات 

Blended

لالالند 

Breath😍😍

آخرین کریسمس😍😍

سریالم money hiest خیلیییی جذابههه

راجع به یه گروهیه که به رهبری پروفسور دست به سرقت به ضرابخانه اسپانیا و بانک ملی میزنن . نکته جالب این سریال اینه که نمیتونیم ادما رو به خوب و بد تفکیک کنیم . بگیم پلیسا خوبن دزدا آدم بدن . خیلی من دوسش داشتم 

امروز به ۵ نفرفیلم و سریال معرفی کردم😞 فارست گامپ  من پیش از تو  خورشید نیمه شب  ...

ممنونم عزیزم.سریال رمانتیک همراه با کمدی میخوتم

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
من هروقت حالم گرفتست یا عصر یخبندان میبینم یا وایکیکی که سریال کمدی کره ایه

نمیدونم چرا خنده در کلینیکی با این که انقدر تعریف می کنند من خوشم نیومد خیلی دیگه شخصیتش لوس بودن😅