2777
2789
عنوان

پسرم به دنیا اومد😍❤💃

565 بازدید | 16 پست

خدایا شکرت🙏

اولین چیزی که بعد تولدش گفتم این بود👆

پسرم ۶ ام ساعت ۷ و ۵ دقیقه صبح به دنیا اومد این معجزه خداست که الان تو بغلمه،تا حالا همچین عشقی رو تجربه نکردم نمیتونم از نگاه کردن به صورت ماهش سیر بشم،من قبل ایلیا چطور زندگی میکردم،نمیدونم،ولی میدونم بعد ایلیا من عاشق ترین مادر دنیام،بعد زایمانم برای تمام مادرایی که هنوز مادر نشدن ولی از نظر من مادرن دعا کردم 🙏خیلی درد کشیدم هم قبل بارداری هم زمان بارداری و هم موقع زایمان ولی الان میفهمم اون دردا در برابر این هدیه قشنگ هیچی نیست 

الهی هزاران بار شکرت 

راستی اسمشو ایلیا گذاشتم😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکتون باشه مامان خانوم زیر سایه پدر مادرش بزرگ شه ایلیا جان😍خدایا مهربونم شکرت ک هم دل مادری رو شاد کردی هم دعاهای مادر عزیزرو میشنوی و ب بقیه کسایی ک منتظرن نی نی سالم میدی 

خدایا شکرت

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

قدم ش مبارک باشه

زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه😍😍😍😍

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

مــــمنونم از همگی❤❤❤

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

مبارک باشه منم آرزومه بچه ی خودم رو انقدر نگاه کنم تا سیر بشم عاشق بچم مخصوصا اون بوی بهشتیش و موقعی ک صبح زوود از خواب بیدار شده و پوشکش عوض شده شیرشم خورده تروتمیز دراز کشیده پایین و هِی دست و پا میزنه و خیلی سرحال و پرانرژی میخنده و بازی می کنه انگار ن انگار صبح ب این زودی بیدار شده😍😍😍خدایا ب ماهم نی نی بده🤲

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣