2777
2789
عنوان

خواهرای گلم میاید کمک

108 بازدید | 27 پست

سلام دوستاو خواهرای عزیزم خواستم ی مشاوره ازتون بگیرم خواهش میکنم حتما اگر خوندید نظر بدید من متاهلم وی بچه یک ونیم ساله دارم شوهرم خیلی دست و دلبازه و برام کارت درست کرده و ماهیانه مبلغی رو برام میریزه ولی تا تقی به توقی بخوره عین بچه ها کارت ازم میگیره و...من  خونواده ای دارم ک نسبتا وضع مالی خوب و اکی دارن ولی دوست ندارم اونا بفهمن وگرنه بابام نمیذاره خم به ابرو بیارم از طرفی ام شوهرم نمیزاره بیرون کارکنم ک استقلال مالی داشته باشم و به خاطر بچمم خودم سختمه .واقعا دیگه خسته شدم حاضرم هرکاری رو ک فقط تو خونه باشه انجام بدم و ی درآمدی اگرم کم باشه مشکلی نیست داشته باشم پیشنهادی دارید

راحت ترین و سری ترین پیشنهاد ی کار دیگه برا خودت بگیر ی حساب بازکن شوهرت پولو زد ب کارتی ک خودش داده زود انتقال بده ب کارت خودت بد هی کارتو بگیره تو پولتو داری اینجوری توهم بی خیال میشی انگار نقطه ضعف گرته ازت آتو داره بی خیال شی ببینه عکی العملی نشون نمیدی بنظرم بی خیال میشه شوهر من ک اینجوره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
راحت ترین و سری ترین پیشنهاد ی کار دیگه برا خودت بگیر ی حساب بازکن شوهرت پولو زد ب کارتی ک خودش داده ...

تازه اینجوری پس اندازم میتونی بکنی.

ببخش غلط املایی داش چن جا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت ترین و سری ترین پیشنهاد ی کار دیگه برا خودت بگیر ی حساب بازکن شوهرت پولو زد ب کارتی ک خودش داده ...

نه اگه بخوام ک میتونم ور دارم نمیدونم چ جوری بگم من از وجهه این کار بدم میاد من عارم میشه کسرشان میدونم دوست دارم خودم پول به دست بیارم ک منو با پول نچزونه

تازه اینجوری پس اندازم میتونی بکنی. ببخش غلط املایی داش چن جا

نه بخدا همون پولی ک میده اکثرا برابچم چیز میخرم ک خب خودش باید بخره به پس انداز ک نمیرسید .خواهش میکنم ممنون ک بیخیال رد نشدی

نه اگه بخوام ک میتونم ور دارم نمیدونم چ جوری بگم من از وجهه این کار بدم میاد من عارم میشه کسرشان مید ...

عزیزم نگو کسر شأن اینا تو الان  دوتا سه تا شغل مهم مثل مادر بودن. زن بودن. خانه دار بودن داری بخوای  ی کار دیگم بکنی اذیت میشی البته بستگی ب کاری هم ک میخوای بکنی داره. در ضمن وظیفه هر مردیه زنشو تامین کنه

نه بخدا همون پولی ک میده اکثرا برابچم چیز میخرم ک خب خودش باید بخره به پس انداز ک نمیرسید .خواهش میک ...

والا شوهر منم بقدری میده ک فقط پول شارژ و بسته و آرایشگاهمو همون کفاف میده تایپک های قبلم هس.

ولی زیادی هم بد عادتش نده من ی جورایی بد عادتش دادم

نقطه ضعف نده دستش کارت و هروقت خواست پرت کن جلوش بگو مال خودت.بعد اشتی تا التماس نکرد قبول نکن اینجوری دیگه تکرار نمیشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم نگو کسر شأن اینا تو الان  دوتا سه تا شغل مهم مثل مادر بودن. زن بودن. خانه دار بودن داری ب ...

عزیزم این شغلایی رو ک میگی شوهرم شاید با مرگ من بفهمه اره منم میدونم وظیفشه ولی اینقدر سر من بازی دراورده دیگه اعصابم نمیکشه

نقطه ضعف نده دستش کارت و هروقت خواست پرت کن جلوش بگو مال خودت.بعد اشتی تا التماس نکرد قبول نکن اینجو ...

نه دیگه من مشکلم اینه ک از پرت کردن خسته شدم میخوام این قضیه دیگه تکرار نشه

عزیزم این شغلایی رو ک میگی شوهرم شاید با مرگ من بفهمه اره منم میدونم وظیفشه ولی اینقدر سر من بازی در ...

ب هر حال مرده دیگه شوهر منم گاهی بعضی چیزا رو میگه رک میگم وظیفته

تازه شوهر من زیاد قانون سر در نمیاره گاهی میگم طبق قانون اسلامی 10 درصد در آمد مرد ب زن عقدیش میرسه و ماهیانه باید بده 😂😂اونم  ساکت میشه 

انقد بگو تا اینکه وظیفشه هک بشه تو مخش

نه دیگه من مشکلم اینه ک از پرت کردن خسته شدم میخوام این قضیه دیگه تکرار نشه

وقتی ببینه برات مهم نیس باز تکرار میکنه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌