2777
2789

سلام من دوتا سقط پشت سر هم داشتم یکی اسفند یکی اردیبهشت امسال هر دو ب پنج هفته ک رسیدم لک افتادم اولی ضربان قلب هم داشت هفت هفته رشدش متوقف شد بعد سقط شد دومی سنو ک رفتم فقط ساک حاملگی بود زیر پنج هفته زده بود حالا میخوام بدونم تموم آزمایش های ک برای بعد سقط انجام میدن ی سری اطلاعات راجب بعد سقط 

مرسی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دوتاسقط داشتم.حتمااول پیش دکترخوب برو.دوباره تا مطمئن نشدی اقدام نکن.من بعددوتاسقط رفتم پیش دکترم.خودم سنوکرد.بهم قرص متفورمین دادحتی الان که باردارم گفته قطع نکن.برام عکس رنگی نوشت.براشوهرمم ازمایش اسپرم نوشت که شوهرم مشکل داشت وضعیف بود.دارومصرف کردتحت نظر دکتر اقایون وخداروشکرخوب شد.دیگه دکترم ازمایشای دیگرو برام ننوشت گفتن دلیل سقطام از اسپرم بوده به احتمال زیاد.خداروشکرالان باردارم.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
الان باید چ آزمایشهای بدم چند وقت جلوگیری کنم

کجایی اگه تهرانی یابرو پیش دکترپیری یا ژیلا عابدی الکی وقت وپولتو تو بقیه دکتراحروم نکن اگرتهران نیستی حتما برو پیش متخصص آزمایش های غلظت خون واینا باید بدی جلوگیری هم تا وقتی که دکتر درست درمون نرفتی داشته باش اصلا هم نگران نباش من دوتا تو هشت هفته داشتم فکرمیکردم دنیابه آخر رسیده الان دخترم رو پام خوابه 😍😍😍

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️