2777
2789

دوستان فرق رشته مامایی با پزشکی زنان و زایمان چی هست؟ کسی هست تو این دو رشته تحصیل کرده باشه؟ من فقط میدونم برای مامایی ۴ سال باید درس خوند و برای زنان و زایمان ۸ سال.

لطفا اطلاعاتتون رو باهام به اشتراک بزارید رشته تجربی هستم میخوام برای پزشکی بخونم اما نمیدونم بین این دوتا کدوم رو برم چون مثل همه و جفتشون کار انجام میدن!

زنان زایمان اول دکترای عمومی میگیره که ۷ سال طول میکشه

و به عنوان تخصص ، زنان رو انتخاب میکنه که ۴ سال طول میکشه و جمعا  ۱۱ سال 

ولی مامایی ۴ ساله کلا 

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز زنان زایمان پزشکه باید عمومی تموم کنه بعد دو سال تخصص و دو سال هم فوق بخونه خیلی با مامایی فرق داره

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

نه ماما ها فقط چک میکنن عمل نمیتونن بکنن و زایمان طبیعی رو انجام میدن فرقشون خیلیه 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

زنان و زایمان باید برید پزشکی و تخصصش رو بخونید مامایی مثل پرستار اما برای کودکان هست گاهی خودشونم بچه میتونن به دنیا بیارن درصورتی که دکتر زنان نباشه و بخواد تنبلی کنه در کل رشته خوبی نیست 

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*

متخصص زنان میتونه جراحی بکنه اما ماما فقط میتونه طبیعی زایمان انجام بده اون متخصصه این کارشناس زمین تا آسمون تفاوته. کدوم زن بارداری میره پیش ماما برای مراقبتهای بارداری؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

خب معلومه دیگه اون یکی دکتره اون یکی کارشناس سر زایمان معمولا بدون پزشک نمیشه سزارین فقط توسط پزشک انجام میشه مراقبت دوران بارداری توسط پزشکه تمام بیماری های مربوط به دستگاه تولید مثلی بانوان مربوط به پزشکه انواع عملای مربوط به دستگاه تناسلی خانما توسط پزشک انجام میشه  افرادی که مامایی میخونن یجور دستیار یا کمک دستن واسه پزشک حقوق و درامدشونم که زمون تا اسمون فرق داره 

من پارسال مامایی قبول شدم نرفتم موندم برای امسال مجددکنکوربدم برای پرستاری.

تفاوت هاشوک گفتن بقیه امادرکل مامایی بازارکارنداره وجدیدا مهرمامایی خیلی جاهاتعرفه ازاد حساب میشه.ضمناماما فقط میتونه چنتاازمایش باداری بنویسه وبقیه رو نمیتونه.ازهمه مهمترکسی الان ب ماما اعتمادنداره باوجود این همه متخصص وفوق تخصص

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

پزشک زنان اول ۸سال عمومی پزشکی میخونه و بعد تخصص زنان و زایمان میخونه و مهر نظام پزشکی داره اما ماما ۴سال میخونه و فقط در حد دستیار یه پزشک زنان میتونه باشه و نه مهر داره نه حقوق اون پزشک زنان رو

کلا دکتر همه بیماریهای زنان رو درمان میکنه.ماما یه جور پرستار در حوزه زنانه

فداتشم پرستار سوادش خیلی بالاتره ودرسش سختره .

جالبیش اینه همسایمون ماماس میگه من حرف خور واقابالاسرندارم ولی تومیخای پرستاری بخونی بایدحرف دکتربخوری😑😑

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤