2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منشیم‌زنگ‌بزنین وقتام تا سال دیگه پره😎🤣

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
آخی کی و چرا باید با تو ناشناس و همینجوری الکی کار داشته باشه....ملت از بیکاری و کرونا رسما دیگه رد ...

عزیزم دریت صحبت کنید 

راجع به کودک و غذا خوردنش تاپیک گذاشته بودم من نبودم یه مدت کلی سوال شده بود خودت رد دادی برا این گفتم دایرکت بورست

عزیزم دریت صحبت کنید  راجع به کودک و غذا خوردنش تاپیک گذاشته بودم من نبودم یه مدت کلی سوال شده ...

من چون خیلی اینجا نمیام 

اومدم دیدم کلی راجع به غذا خوردن پندار که خوب شد یا نه و راه حل هاش سوال شده دوستان سوالی هست بیاین اینستام

که گذاشتم 

و راه کاری اگه دارین برا کار درمانی ذهنی و جواب گرفتین بیاین 

ممنون