2777
2789

خواهرم امشب ساعت ۱۲ شب باید یه جایی میرفت

تنها بود

شوهرم زنگ زد گفت ما میایم که ببریم و بیاریمتون

حالا زنگ زده به مامانم که من خسته ام

نمیرم

یه جوری بگو نیان

حالا من یه ماه ببیشتره خونش نرفتم

تا حالا چندبار دیگه هم این کار رو کرده

جلو شوهرم خجالت میکشم بگم گفته نیاین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لطفی بوده که میخواستید بکنید و خواهرت گفته نمیخواد

مجبوره بخواد؟

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

اگ چن بار هم اونجوری کرده بود باز چرا پیشقدم شدین شما واس بردنش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

خودت به شوهرت بگو بی خیال نمی خواد بریم. مثلا از قول خودت

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
مشکلی نیس بنظرم.ولی شمام اگه میبینی چن بار اینجور شده شاید عمدا نبوده و هربار مانعی بوده ولی دیگه پی ...

شوهرم میده

خوشش میاد بره و بیاد

مشکلش اینه حوصله مهمون نداره

منم نمیرم خونش

ولی دو ماه یه بار که دیگه دو ساعت ازش کم نمیشه

همینطوریم بینشون شکرابه خیر سرش شوهرم می خواد صمیمی بشن بگم گفته نیاین بده

از قول خودت بگو نه از قول اون یا بگو نوبتشو کنسل کرده

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.