باد گلوش رو درست گرفتین من بچه ندارم اما بچه های خواهر برادرام بودن دیدم وقتی کامل باد گلو رو نگیرین بچه دیگه نمی تونه درست شیر بخوره در عین حال گرسنه اس
رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین»خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه بار بچم اینطوری شده بود آخرشم نفهمیدم چی شد یعنی بیست وچهارساعت تمام گریه کردا همسایه ها دیگه صداشون دراومده بودکه چرا به داد بچه نمیرسی ولی واقعا من نمیتونسم آرومش کنم مریضم نبود
اره میشه اگه شیر زیاد باشه و سیر کننده ده دقیقه الی بیست دقیقه میخوره دقیقا منم فکر شمارو میکردم شیرخشک کمکی دادم دخترم آروم آروووم شد اینقد الان عذاب وجدان اون وقتایی ک گرسنه بود و من نمیدونستم و دارم در برابر شیرخشک مقاومت نکن یکی دوماه اول بدی خوبه