2777
2789
عنوان

خیلی متاسفم واقعا که تاپیکای مربوط ب بچه ها هیچ کس نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 101 پست

باد گلوش رو درست گرفتین من بچه ندارم اما بچه های خواهر برادرام بودن دیدم وقتی کامل باد گلو رو نگیرین بچه دیگه نمی تونه درست شیر بخوره در عین حال گرسنه اس

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
تاپیک قبلیتون مگه ترکیده؟ چون برای امروز همین یه تاپیک رو دارین

ن روزای قبل خیلی تامیک میزدم کسی نیومد

دیگ گفتم اینجاهم نمیان

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهشه دکتر بارها بردمش هزارتا قطره و شربت دادن تاثیر نداره

خب تحمل کن تا پایان ۴ ماهگی 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
باد گلوش رو درست گرفتین من بچه ندارم اما بچه های خواهر برادرام بودن دیدم وقتی کامل باد گلو رو نگیرین ...

اره همش بغلمه و رو دوشم

و چند بار اروق میزنه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
آروغشو میگیری بعداز شیردادن؟؟یه کوچولو شکمشو بمال و آروغشو حتما بگیر.شیرو بر نمیگردونه؟؟

چرا رفلاکس داره دارو میخوره

لانزو

منم یه بار بچم اینطوری شده بود آخرشم نفهمیدم چی شد یعنی بیست وچهارساعت تمام گریه کردا همسایه ها دیگه صداشون دراومده بودکه چرا به داد بچه نمیرسی ولی واقعا من نمیتونسم آرومش کنم مریضم نبود

مگه بچه فقط بخاطر شیر گریه میکنه ؟

شاید دلدرد داره 

شاید اروغ داره 

شاید خیسه 

شاید گرمشه 

شاید سردشه 

شاید بدنش میخاره ماساژ میخواد 

شاید بوی عرق خودش یا خودت اذیت میکنه 

وو....

وبیشتر بخاطر دلدرد گریه میکنن

شکمشو ماساژ بده 

بغلش کن راش ببر تا تکون بخوره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اخه مگ میشه ۴۵ دیقع بخوره و سیر نشه

اره میشه اگه شیر زیاد باشه و سیر کننده ده دقیقه الی بیست دقیقه میخوره دقیقا منم فکر شمارو میکردم شیرخشک کمکی دادم دخترم آروم آروووم شد اینقد الان عذاب وجدان اون وقتایی ک گرسنه بود و من نمیدونستم و دارم در برابر شیرخشک مقاومت نکن یکی دوماه اول بدی خوبه 

😎😎

کولیک یا درد نداره؟

ببرش حمام خسته بشه 

از شیر خشک هم کمک بگیر ببین سیر میشه یا نه  شاید اون‌موادی که باید بهش نمیرسونه

شاید باد گلو داره 

من تا همین جا میدونم اونم از خواهرم یاد گرفتم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤