2777
2789
عنوان

چهرم نظر بدین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 150 پست

متوسط روبه بالا 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای قربونت عزیز دلم😘😘

فداااااااات قشنگم😘

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 
وااای قربونت عزیز دلم😘😘

برا آب کردن ران و شکم ورزش و رژیم میگی لطفا؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

اسی من عکسای توروزیاددیدم توسایت😐هرجاگفتن عکس توپایه بودی😉

ولی حسم یچیزی میگه که نگم ولش کن😶

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
دماغت که عملیه جیگر؟؟؟ ولی معلومه ازین چهره مهربونایی.😍

بله عزیزم عمله

قربونت عزیزم

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
اسی من عکسای توروزیاددیدم توسایت😐هرجاگفتن عکس توپایه بودی😉 ولی حسم یچیزی میگه که نگم ولش کن😶

نه بگو🤣 متاسفانه فعلا کم فعالیتم دوباره برگردم سایت میام همه رو‌زخمی میکنم😅

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

بیاید خب هممون عکس بزاریم ببینیم نظرات چیه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
برا آب کردن ران و شکم ورزش و رژیم میگی لطفا؟

امضام رو‌بخون عزیزم