من اندومتریوز دارم تقریبا ۱ ساله دارم پشت سر هم بدون وقفه ویزان میخورم و پریود نمیشم دکتر بهت نگف ...
,شما از کی مشخص شد آندومتریوز دارید من سه ماه پیش سونو لگنی دادم کیست ساده دارم یعنی میشه یهو آندومتریوز بگیرم
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
من اندومتریوز دارم تقریبا ۱ ساله دارم پشت سر هم بدون وقفه ویزان میخورم و پریود نمیشم دکتر بهت نگف ...
من به دلایلی دکترمو عوض کردم و دکتر جدیدم گفت چون قصد بارداری داری دیگه ویزان نخور و اقدام کن،کیستام بعد از مصرف ۱دوره قرص ویزان از ۲تا ۳سانتی تبدیل شد به ۳تا ۲ سانتی،دیگه نمیدونم تآثیرش مثبت بوده یامنفی
,شما از کی مشخص شد آندومتریوز دارید من سه ماه پیش سونو لگنی دادم کیست ساده دارم یعنی میشه یهو آندومت ...
من ۲ماه پیش متوجه شدم کیست آندومتریوما دارم،قبل از اون ۲ناه قبلش سونو دادم و هیچ مشکلی نداشتم،اصلا کیست نداشتم نمیدونم یهو چطور توی ۲ماه ۲تاکیست آندومتریوز بوجود اومد
من ۲ماه پیش متوجه شدم کیست آندومتریوما دارم،قبل از اون ۲ناه قبلش سونو دادم و هیچ مشکلی نداشتم،اصلا ک ...
علائمتون چی بود
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
فقط یه شب یهو سمت چپ شکمم درد گرفت،فرداش رفتم سونو گفت هیچ مشکلی نداری و همه چی اوکیه ۲ماه بعدش موق ...
انشالا رفع میشه و بزودی بارداری