2777
2789
عنوان

بازم پ ر ی لعنتی

353 بازدید | 23 پست

خدایا همه چی همیشه سره جاشه 

جز آرزوی من که به بعضیا قبل اینکه بفهمن آرزویه دادی.

سروقت دقیق ۲۸ روزه پریود میشم.

جز بهونه ذخیره تخمک که نزدیک صفره.

همه چیم سره جاشه .

خدایاااااااااا ترکیدم از غصه ..😭😭😭😭😭

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

من الان شدم😐

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده انتظار خییییلی سخته منم ۲ سال منتظرم چند وقت اقدامی؟

۴ سال بیشتره.

دقیقش رو دیگه یادم رفته.

خسته شدم

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
من الان شدم😐

منم همین الان. دلدرو کمر درد شدیدم دارم.

لعنت به این زندگی

۴ سال بیشتره. دقیقش رو دیگه یادم رفته. خسته شدم

انشالله اه آینده خبر بارداریتو همین جا بدی

فقط جسارتاً ذخیره تخمک نزدیک صفر یعنی امکان بارداری هم نزدیک به صفره

نمیخوام ناامیدت کنم انشالله دامنت سبز شه  ولی دکتر رفتی؟؟ چه درمانی پیشنهاد داد؟؟؟؟

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
منم همین الان. دلدرو کمر درد شدیدم دارم. لعنت به این زندگی

نه مال من هنو شروع نشده😂😂

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
چرا دوبار؟

نمیدونم میترسم برم سونو فعلا مامانمم ماماست میگه مال استرس دانشگاته ولی فعلا ببینم چی میشه

دعا کن برام چیزی نباشه

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
انشالله اه آینده خبر بارداریتو همین جا بدی فقط جسارتاً ذخیره تخمک نزدیک صفر یعنی امکان بارداری هم ن ...

یه بار طبیعی باردار شدم.قلب تشکیل نشد. و ۱۰ هفته رفتم سقط.

دوبارم میکرو رفتم.قبل کرونا پشت سره هم.هر دفعه دوتا تخمک . هر دفعه جنین تشکیل نشد.مرکز قم میرفتم.

خانواده خودم اصرار دارن بازم برم.تهران برم.ولی من امید ندارم.

همسرمم که کلا براش مهم نیس هیچ. مخالفتم میکنه.

خودمم دلم خوشه به طبیعی.

آخه هیچ مشکلی نداریم.دنبال معجزه م. واقعا هم خسته م از سرنوشتم😭