2777
2789

امروز 3 هزار نفر کرونا گرفتن.. والا من فکر میکنم تموم شده چون هیچکس ندیدم بگیره.. شما چی؟ 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

شوهرم 😔

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا فوتی براثر کرونا داشتیم.

الهی عزیزم خدا رحمتشون کنه 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

والا اصلا معلوم نیست چی به چیه.تو عید که همه استانا درگیر بود شدید آمار ۳۰۰۰ نفر بود الانم که میگن ۵_۶ تا استان شدید درگیرن ۳۰۰۰ تا.خدا داند که وضعیت چطوره.ولی ما هم خوشبختانه جدیدا نشنیدیم کسی از اطرافیان کرونا گرفته باشه.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
شوهرم 😔

تازه گرفته.. ان شاءلله عزیزم زودتر خوب بشه

دوتا فوتی براثر کرونا داشتیم.

خدارحمتشون کنه.شما کجایید؟همین چند روز فوت شدن؟

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
تازه گرفته.. ان شاءلله عزیزم زودتر خوب بشه

بهتره الحمدالله 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

همسایه ما سه تا داداش تو یک هفته اخیر فوت شدن 

مامانشون هم حالش وخیمه

استانمون وضعیتش قرمزه 

تو منطقه ما خیلی ها گرفتن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
والا اصلا معلوم نیست چی به چیه.تو عید که همه استانا درگیر بود شدید آمار ۳۰۰۰ نفر بود الانم که میگن ۵ ...

اره منم ندیدم.. میخوام برم سر کار قبلیم منشی رستوران البته ما کرج هستیم نمیدونم برم یا نه صاحب کارم زنگ زد که بیا سر کار

همسایه ما سه تا داداش تو یک هفته اخیر فوت شدن  مامانشون هم حالش وخیمه استانمون وضعیتش قرمزه&n ...

ناراحت شدم عزیزم کجایی عزیزم 

قبلا فقط اونایی که می رفتن بیمارستان و تست آزمایشگاهی میدادن و مثبت می شد تو آمار میومدن حتی اونایی که فقط سی تی اسکن می شدن تو آمار نمی اومدن، ولی الان چند هفته ست تمام کسایی که شناسایی شدن به هر روشی، اونا رو هم تو آمار میارن، یعنی قبلا هم زیاد بوده ولی آمار دقیق نبوده

سومین کاربریمه